obchodné

Ako otvoriť vlastnú audítorskú spoločnosť

Ako otvoriť vlastnú audítorskú spoločnosť

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Tak ako každé podnikanie, aj vytvorenie audítorskej spoločnosti vyžaduje starostlivú analýzu a plánovanie. Prvým a najdôležitejším krokom bude vypracovanie obchodného plánu. Okrem toho si musíte správne zvoliť smerovanie spoločnosti a riešiť právne problémy.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť;

  • - licencie;

  • - potrebné vybavenie;

  • - zamestnanci.

Návod na použitie

1

Identifikujte typy kontrol, ktoré budete vykonávať. Nezávislé finančné audity môžu vyžadovať špecializované školenie v odvetviach, v ktorých sa budete podieľať. Vykonávanie vnútorných auditov môže vyžadovať iba vysokoškolské vzdelanie v oblasti účtovníctva alebo podnikania.

2

Vytvorte podnikateľský plán - kartu, na ktorej budete stavať firmu. Bez ohľadu na to, akú úroveň ste dosiahli v podnikaní, vždy by ste mali byť schopní zostaviť moderný a relevantný obchodný plán. Podnikateľský plán by mal obsahovať životopis, analýzu trhu, opis spoločnosti, marketing a riadenie predaja, služby, finančné potreby a finančné výkazníctvo.

3

Definujte právnu formu svojej spoločnosti. Väčšina malých podnikov je vytvorená vo forme obmedzenej zodpovednosti z dôvodu jednoduchosti a daňových výhod. Váš obchodný plán musí byť v súlade s vybranou právnou formou.

4

Pokračujte v pláne. Najdôležitejšou časťou bude marketing vašich služieb. Počiatočné financovanie nebude také ťažké, pretože tento druh podnikania sa dá otvoriť za relatívne málo peňazí, ale musíte mať na sklade dostatok finančných prostriedkov. Môžete sa pripojiť k jednej z audítorských skupín alebo sietí v odvetví, v ktorom sa budete podieľať.

5

Usilujte sa o vysokú úroveň služieb spoločnosti. Keď dostanete svojich prvých zákazníkov, urobte maximum pre uspokojenie ich potrieb. Nezabudnite, že nespokojní zákazníci vám môžu slúžiť ako negatívna reklama. V závislosti od typu auditu, ktorý plánujete vykonať, môžete zákazníkom ponúknuť ďalšie služby, ktoré sú vo vašej oblasti záujmu. Nezabudnite propagovať svoju spoločnosť vytvorením reklamy pre médiá.

Povinný postup auditu

Odporúčaná