obchodné

Ako otvoriť vlastnú školu

Ako otvoriť vlastnú školu

Video: #forkvisitor - Bezlepkové Brownies od Aďky | Forkassion 2024, Júl

Video: #forkvisitor - Bezlepkové Brownies od Aďky | Forkassion 2024, Júl
Anonim

Existujúce modelové školy v celom Rusku priťahujú pozornosť potenciálnych podnikateľov so zjavnou jednoduchosťou a ziskovosťou podnikania. Rusko už zažilo vlnu nadšenia pre túto oblasť a mnoho škôl sa uzavrelo, pretože rok nepracovali. V skutočnosti, rovnako ako akékoľvek iné podnikanie, si otvorenie vlastnej školy modelov vyžaduje starostlivú prípravu a dôkladné preštudovanie vlastností prípadu.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete začať, zhromažďujte čo najviac informácií o organizácii práce v existujúcich modelových školách. Identifikujte disciplíny, ktoré sa budú vyučovať na vašej škole. Majte na pamäti, že budete potrebovať veľa vysokokvalifikovaných odborníkov v rôznych oblastiach. Jedná sa o choreografiu, herectvo, foto tréning, základy správnej výživy a starostlivosti. Práca s kaderníkom, stylistkou a maskérkou. Vytvorte vzorový študijný program pre svoju budúcu školu.

2

Teraz rozhodnite o forme vlastníctva (IP, LLC alebo iné.). Bez štátnej registrácie vášho podniku sú jeho aktivity v Ruskej federácii nezákonné a nemožné. Vyberte si najvýhodnejšiu podľa daných kritérií. Môže ísť o daňový systém, podávanie správ atď. Zistite, koľko vás tento proces bude stáť (právnické služby, štátne poplatky atď.).

3

Určite počet zamestnancov, ktorí budú potrební v čase otvorenia školy (riaditeľ, účtovník, učitelia atď.). Opíšte výšku nákladov každého zamestnanca. Odhadnite mzdy za prvý mesiac školskej činnosti, najlepšie mesačne za rok. Tieto informácie budete potrebovať pri vypracovaní obchodného plánu.

4

Nájdite miestnosť, ktorá vyhovuje potrebám školy. Môžu to byť haly pre choreografiu, kurzy pre lekcie vizážistov, herectvo a fotografické štúdio. Vypočítajte si náklady na údržbu tohto majetku. Predstavujú súčet výpočtu nájmu priestorov, ich údržby, úhrady výdavkov na bývanie a komunálnych služieb.

5

Urobte podrobný a skutočný obchodný plán, ktorý bude brať do úvahy všetky možné výdavky a príjmy počas roka. Rozhodnite o uchádzačoch, ktorí sú pripravení pracovať s vašou školou. Nezabudnite na potenciálnych študentov. Odkiaľ pochádzajú? Aký bude ich počet? Za reklamnú kampaň môžu byť náklady, ktoré by sa mali zohľadniť aj pri výpočtoch.

6

Zhrňte svoje výpočty a rozhodnite sa pre zdroje. Je to všetko v poriadku? Máte veľkú túžbu otvoriť modelovú školu a všetky možnosti. Potom napíšte svoje činnosti v bodoch v smere plánovaného a pokračujte v implementácii plánu.

Odporúčaná