obchodné

Ako otvoriť predajňu oblečenia

Ako otvoriť predajňu oblečenia

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Na otvorenie predajného miesta na predaj odevov nepotrebujete veľa času a peňazí. Toto podnikanie je v zásade jednoduché. Je oveľa ťažšie ho rozvinúť a dosiahnuť ziskovosť. Zároveň nezabudnite na také koncepcie, ako sú propagačné akcie, zľavy, komplexnosť, merchandising.

Image

Návod na použitie

1

Pred otvorením zásuvky musíte analyzovať ziskovosť tohto prípadu. Ak to chcete urobiť, mali by ste zvážiť existujúcich konkurentov, ich sortiment, vybrať si miesto na predaj, preštudovať dopyt potenciálnych kupujúcich. Ak sa rozhodnete pre založenie vlastného podniku, je lepšie kontaktovať tých, ktorí už podnikajú podobné podnikanie, aby sa zohľadnili všetky možné nuansy.

2

Je dobré, ak vy sami alebo s pomocou niekoho iného vypracujete obchodný plán na otvorenie predajne oblečenia. Musí brať do úvahy výdavky, ktorých hlavným predmetom bude prenájom alebo nákup priestorov na trhu, v obchode alebo v nákupnom centre. Na prvú dávku tovaru nemôžete minúť veľa. V budúcnosti je možné sortiment podľa potreby upravovať. Produkt musíte aktualizovať najmenej 1-2 krát týždenne.

3

Ak chcete otvoriť obchod, musíte sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ. Okrem toho by ste si mali zvoliť daňový systém. Najvýhodnejšou pre vás bude jednoduchá daň z imputovaného príjmu, tzv. Imputácia, v ktorej výška dane závisí od plochy prenajatých priestorov.

4

Mali by ste sa tiež obrátiť na certifikačné a colné orgány, aby ste sa dohodli na vydávaní osvedčení pre tento tovar. Nezabudnite na registračnú pokladňu, jej registráciu na daňovom úrade a podpísanie dohody s technickým servisným strediskom.

5

Aby sa vaše podnikanie mohlo úspešne rozvíjať, musíte si byť vedomí módnych trendov a nového oblečenia, potom budete mať stálych zákazníkov, nájsť najlepšie miesto pre dodávky z hľadiska ceny a kvality, venovať pozornosť úrovni príjmov potenciálnych kupujúcich a ich ochote nakupovať veci za stanovenú cenu., 6

Nezabudnite na dizajn pracoviska. Mal by vyniknúť svojím neobvyklým dizajnom, aby prilákal kupujúcich. Nebojte sa experimentovať a predvádzať fantáziu, pretože od toho bude závisieť váš ďalší úspech.

Odporúčaná