ostatné

Ako pripojiť platené číslo

Ako pripojiť platené číslo

Video: Jak vypočítat molární hmotnost, látkové množství a Avogadrovo číslo? Jo a spousta koček! 2024, Júl

Video: Jak vypočítat molární hmotnost, látkové množství a Avogadrovo číslo? Jo a spousta koček! 2024, Júl
Anonim

Posielanie SMS na krátke číslo je vynikajúcou službou na podporu podnikania na internete. Tento spôsob výpočtu je jednoduchý a cenovo dostupný pre každého užívateľa. V súčasnosti existujú špeciálne fakturačné spoločnosti, s ktorými môžete uzavrieť zmluvu o takýchto službách.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte spoločnosť, ktorá poskytuje služby fakturácie prostredníctvom SMS. V Rusku existuje asi 20 veľkých a známych spoločností, ktoré sa líšia úrovňou služieb, pokrytím ich pokrytia, mesačnými províziami a ďalšími funkciami. Správnu spoločnosť môžete ľahko vybrať pomocou ľubovoľného vyhľadávacieho nástroja.

2

Uveďte optimálny tarif a uzavrite dohodu s fakturačnou spoločnosťou. Bude pre vás vydané krátke číslo. Zvyčajne nie je možné vytvárať a zabezpečovať určité čísla, spoločnosť ponúkajúca SMS vám ponúka jednu z aktuálne dostupných možností. Na identifikáciu čísla sa často pridáva aj predpona, takže odosielateľi pri odosielaní správy neurobia chybu s adresátom a príjemcom finančných prostriedkov. Predponu už môžete zadať sami: ide o krátke slovo alebo množinu slov, ktoré budete musieť pri odosielaní uviesť v tele správy. Zostáva len oboznámiť sa s podmienkami mesačného predplatného za používanie svojho krátkeho čísla.

3

Ak sa vám zdá táto možnosť pre vás pohodlnejšia, skúste pripojiť číslo, ktoré začína na „8-800“. Ak to chcete urobiť, mali by ste sa spojiť priamo s jednou z takých spoločností poskytujúcich mobilné telefóny, ako sú MTS, Megafon, Beeline atď. Na požadovanom type čísla nechajte na webovej stránke spoločnosti žiadosť. Ak to chcete urobiť, prejdite na kartu „Pevná telefónia“ a nájdite funkciu „Čísla 8-800“.

4

Vyplňte formulár uvedený na webovej stránke a uveďte všetky potrebné informácie o sebe, ako aj o spoločnosti, ak na ňu chcete vydať číslo. Kliknite na položku Použiť. Po chvíli vás bude manažér kontaktovať a informovať vás o ďalšom postupe. Nezabudnite si vybrať návrh, ktorý bude najlepšie vyhovovať vášmu rozpočtu.

Odporúčaná