obchodné

Ako získať duplikát ogre

Ako získať duplikát ogre

Video: Strata tuku v bruchu do 10 dní (dolné brucho) 8 minút domáce cvičenie 2024, Júl

Video: Strata tuku v bruchu do 10 dní (dolné brucho) 8 minút domáce cvičenie 2024, Júl
Anonim

V niektorých prípadoch môže dôjsť k strate osvedčenia o registrácii spoločnosti z dôvodu mimoriadnych okolností, napríklad krádeže identity, náhodnej straty alebo živelnej pohromy. Ak stratíte originál hlavného registračného čísla štátu, musíte vedieť, ako získať duplikát OGRN. Právnická osoba nesmie vykonávať činnosti organizácie bez zakladajúcich dokumentov. Bez nich nie je možné vykonať žiadne právne úkony.

Image

Budete potrebovať

Dokumenty organizácie, vyhlásenie federálnej daňovej služby.

Návod na použitie

1

Aby ste získali duplikát OGRN, pripravte si nasledujúce dokumenty:

1. Názov organizácie (LLC, IP, ZAO, OJSC), ktorá by mala dostať kópiu osvedčenia.

2. Štátne registračné číslo vašej spoločnosti v Federal Tax Service (OGRN pre podnik, OGRNIP pre individuálneho podnikateľa).

3. Identifikačné číslo daňového poplatníka (DIČ).

4. PPC pre organizáciu (IP chýba).

5. Meno generálneho riaditeľa organizácie (IP), údaje o jeho cestovnom pase občana Ruskej federácie.

7. Séria a číslo strateného osvedčenia o štátnej registrácii spoločnosti na daňovom úrade.

Všetky uvedené údaje možno nájsť vo výpise z Jednotného štátneho registra právnych subjektov - USRLE alebo USRIP pre jednotlivých podnikateľov. Výpis je potrebné objednať na daňovom úrade v mieste registrácie.

2

Po náležitej príprave všetkých potrebných dokumentov prejdite na ruské IFTS v mieste registrácie vašej organizácie, pretože duplikát PSRN (PSRIP) môžete získať iba tam. Poskytnite príslušnému daňovému úradníkovi originály kópií duplikátov uvedených v registračnom spise vašej právnickej osoby. Zamestnanec Federálnej daňovej služby je povinný overiť každú kópiu úradnou pečaťou a tiež na nej dať svoj podpis. Potom zaplatiť štátny poplatok za vydanie duplikátu OGRN vo výške 200 rubľov. Ak sa požaduje, aby sa duplikát prijal bezodkladne, štátna povinnosť bude 400 rubľov.

3

Odošlite žiadosť daňovému inšpektorovi o vydanie duplikátu OGRN. Túto žiadosť napíšte bezplatne. Duplikát vydaný hlavným registračným číslom vášho štátu (právnickej osoby) fyzickou osobou sa rovná stratenému originálu. Duplikát musí byť tiež potvrdený úradnou pečiatkou a podpisom daňového úradníka zodpovedného za tento postup.

Získanie duplikátu dokumentu

Odporúčaná