Obchodné riadenie

Ako profitovať zo stránok

Ako profitovať zo stránok

Video: Jak vydělat na nové Operaci v CS:GO???! (Způsoby, jak profitovat!) -- CZ 2024, Júl

Video: Jak vydělat na nové Operaci v CS:GO???! (Způsoby, jak profitovat!) -- CZ 2024, Júl
Anonim

Najzákladnejším spôsobom, ako zarobiť peniaze pre začiatočníkov, ktorí práve otvorili (alebo sa práve chystajú otvoriť) svoju vlastnú webovú stránku, je reklama. Existuje niekoľko ďalších spôsobov príjmu, napríklad ponuka služieb (výučba, doučovanie) alebo predaj produktu cez internet (napríklad elektronická kniha), ale aj tak je reklama levovým podielom na výnosoch z tejto stránky.

Image

Návod na použitie

1

Je ľahké pochopiť, že dobrá reklama potrebuje dobré miesto, to znamená, že musíte navštíviť vaše stránky. Čím viac používateľov internetu navštívilo zdroj, tým vyššie je jeho hodnotenie vo vyhľadávačoch, preto môžete požiadať o ďalšie peniaze na reklamu. Aby sme mohli profitovať zo stránky, je potrebné zvýšiť jej návštevnosť, to znamená, aby sa zdroj stal obľúbenejším. Propagácia je pomerne zdĺhavý a namáhavý proces.

2

Máte špeciálny koncept? SEO (optimalizácia anglického vyhľadávacieho nástroja), ktorá zahŕňa propagáciu zdroja na najvyššie riadky výsledkov, ktoré vyhľadávacie nástroje poskytujú pre konkrétnu požiadavku. V ruštine to znie ako optimalizácia vyhľadávacieho nástroja. Takže, aby ste získali príjem zo stránok, musíte zvládnuť túto veľmi optimalizáciu.

3

Ak chcete získať zisk zo stránky, musíte zvýšiť jej relevantnosť pre konkrétny vyhľadávací dopyt, teda relevantnosť. Vyhľadávacie nástroje umiestňujú stránky do výsledkov vyhľadávania podľa indexu citácie, napríklad TIC (tematický index citácie) alebo PageRank (hodnotenie stránky). Prvý používa Yandex, druhý? Google. Ukazujú, aký dôležitý jeden alebo iný vyhľadávací nástroj považuje váš zdroj. Ak teda chcete zo stránky profitovať, musíte zvýšiť TCI a hodnotenie stránok.

4

Ak chcete, aby váš web lepšie zodpovedal vyhľadávacím dotazom, musíte ho urobiť pohodlným, tj správne (štylisticky a gramaticky) rozoznať text, zlepšiť jeho kvalitu a kvantitu, štruktúru a navigáciu na webe.

5

Optimalizácia SEO zahŕňa registráciu stránok v samostatných adresároch - špeciálne informačné zdroje, ktoré obsahujú informácie o lokalitách (popis a odkazy). Táto stránka môže byť tiež zaregistrovaná v adresároch vyhľadávacích nástrojov, z ktorých najobľúbenejšie sú Yandex a Google. Existuje metóda nazývaná výmena odkazov. Môžete rokovať s vlastníkom iného zdroja, ktorý je nejakým spôsobom spojený s vašimi, ale nie je priamym konkurentom, a požiadajte o umiestnenie odkazu na jeho webovú stránku. Na oplátku súhlasíte, že budete robiť to isté. Existuje mnoho ďalších spôsobov, ako propagovať web, označovať jeho názov kdekoľvek, kedykoľvek je to možné - na sociálnych sieťach, v tlači, blogoch atď. Vašou úlohou je maximalizovať hodnotenie stránok.

  • SEO.com
  • ako získať príjem z webu

Odporúčaná