obchodné

Ako postaviť kiosk

Ako postaviť kiosk
Anonim

Maloobchod a pohostinstvo sa v našej krajine považujú za najsľubnejšie a najstabilnejšie oblasti činnosti. Otvorenie kiosku môže byť skvelým začiatkom podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • zložka a povolenia

  • vybavenie stánkov a obchodov

  • tovar

  • predavač

Návod na použitie

1

Nájdite vhodné miesto pre budúci stánok alebo si prenajmite pozemok s hotovým stánkom.

2

Zaregistrujte spoločnosť s ručením obmedzeným alebo súkromný podnik, zaregistrujte sa na daňovom úrade a dôchodkovom fonde. Trvá to asi 10 pracovných dní.

3

Za účelom získania povolenia napíšte vyhlásenie na správu okresu, v ktorom chcete postaviť kiosk. Úrad architektúry a pozemkový výbor musia tiež dať svoj súhlas. Všetky tieto byrokratické oneskorenia vás budú trvať asi mesiac.

4

Po získaní všetkých možných povolení môžete bezpečne pokračovať v inštalácii samotného kiosku. Mimochodom, doba návratnosti státia je najmenej dva mesiace.

5

Kúpte si potrebné vybavenie: pokladňa, chladnička, kúrenie na zimu.

6

Teraz je čas vyplniť okná vášho kiosku. Najpredávanejšie bude samozrejme pivo a cigarety. Celý sortiment stánkov je zvyčajne asi 500 kusov. Niektoré produkty budú musieť mať licenciu.

7

Nájdite predajcu. Mzda predávajúceho je paušálna a priamo závisí od predaja.

Venujte pozornosť

Aby ste predišli možným rizikám, nekúpte si kiosk ihneď - je lepšie si prenajať stánok so sedadlom. V takom prípade budú straty z neúspešného podnikania oveľa menšie. Cena prenájmu závisí od umiestnenia kiosku. Čím bližšie je zastávka alebo metro, tým vyššie je nájomné.

Pamätajte, že jediný alkoholický nápoj, ktorý môže súkromný podnikateľ predávať, je pivo. Ak chcete predávať vodku alebo koktaily, musíte získať zvláštne povolenie.

Užitočné rady

Vyberte miesto pre stánok čo najviac preplnené - autobusové zastávky, stanice metra, centrálne ulice mesta.

Tovar budete kupovať na veľkoobchodných základniach. Ceny od rôznych veľkoobchodníkov sa môžu líšiť, preto si prečítajte ponuky na niekoľkých základoch a vyberte si najziskovejšiu. Ak chcete zistiť, ktorý produkt je najvyšší, kúpte si niečo zo všetkého, pozrite sa na predaj a vyvodzujte závery.

Odporúčaná