Druhy činností

Ako postaviť čerpaciu stanicu: podnikateľské nápady od nuly

Ako postaviť čerpaciu stanicu: podnikateľské nápady od nuly

Video: №1053 В дороге 🚗 ХОТЯТ НАВРЕДИТЬ ПРИВИВКАМИ и ПОСТАВИТЬ ЧИПЫ 💉 НАШЕ мнение о ВАКЦИНАЦИИ 2024, Júl

Video: №1053 В дороге 🚗 ХОТЯТ НАВРЕДИТЬ ПРИВИВКАМИ и ПОСТАВИТЬ ЧИПЫ 💉 НАШЕ мнение о ВАКЦИНАЦИИ 2024, Júl
Anonim

Akékoľvek podnikanie v oblasti automobilových služieb je veľmi ziskové a rýchlo sa vypláca. Jednou z oblastí automobilového priemyslu je organizácia čerpacích staníc. Napriek potrebe veľkých investícií je táto oblasť medzi podnikateľmi obľúbená vďaka vysokej ziskovosti.

Image

Budete potrebovať

  • - registračné dokumenty;

  • - balík povolení;

  • - stavebné materiály;

  • - tankovacie zariadenie.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako právnická osoba. Môže to byť napríklad spoločnosť s ručením obmedzeným alebo uzavretá akciová spoločnosť.

2

Vytvorte obchodný plán pre budúce tankovanie. Mimochodom, môžete ho v budúcnosti použiť na kontaktovanie banky s cieľom požičať si prostriedky.

3

Vyberte stavenisko. Aby bol dopyt vysoký, musí sa nachádzať buď na diaľnici alebo v rušnej časti mesta.

4

Zhromaždiť balík povolení od Rospotrebnadzor, SES, požiarnej kontroly a iných špecializovaných služieb. Na získanie stavebného povolenia sa najprv vyžaduje projektová dokumentácia.

5

Ďalej sa musíte rozhodnúť, ako a kto pre vás postaví benzínovú pumpu. Alebo budete sami generálnym dodávateľom a priťahujete rôzne stavebné organizácie na prácu. V opačnom prípade by ste sa mali obrátiť na špecializovanú spoločnosť. Prvá možnosť je, samozrejme, úspornejšia, ale nie sú vylúčené možné chyby, ktorým sa dá vyhnúť uplatnením druhej možnosti.

6

Najprv bude v oblasti, do ktorej sú položené potrubia a nádrže na palivo, vykopaná základná jama. Po dokončení podzemných prác je nainštalované technologické zariadenie - palivové rozvádzače a riadiaci systém. Ďalej sa priestory prevádzkovateľa a ďalšie kancelárske budovy nachádzajú na území čerpacej stanice. Celá oblasť doplňovania paliva je pokrytá asfaltom, je použité označenie. Na čerpacej stanici vyrábajú bezpečnostné ostrovy, ploty, baldachýn, značky atď.

Užitočné rady

Zber dokumentov je veľmi únavná záležitosť, pretože musíte vystaviť veľa certifikátov, certifikátov, povolení. Ak chcete svoju úlohu zjednodušiť, môžete ju zveriť špecializovanej organizácii.

Okrem toho si môžete kúpiť franšízu známej spoločnosti na trhu, ktorá vlastní sieť čerpacích staníc. Budú poskytovať pomoc nielen pri výstavbe, ale aj pri vývoji projektov, administratíve, získavaní povolení a budú poskytovať podporu aj v procese zakladania a rozvoja podnikania.

Odporúčaná