Obchodné riadenie

Ako prilákať návštevníkov na web: za peniaze alebo zadarmo?

Ako prilákať návštevníkov na web: za peniaze alebo zadarmo?

Video: Ako zarobiť 795 dolárov za deň: Zarobte si peniaze online ZADARMO, žiadny web, žiadne zručnost... 2024, Júl

Video: Ako zarobiť 795 dolárov za deň: Zarobte si peniaze online ZADARMO, žiadny web, žiadne zručnost... 2024, Júl
Anonim

Po vytvorení svojej webovej stránky musíte začať správne propagovať, to znamená vidieť svojich prvých návštevníkov! Hlavná vec nie sú len návštevníci, ale aj potenciálni návštevníci. Zo strany každého začínajúceho internetového obchodníka sa zdá zložité, ale v skutočnosti je to veľmi jednoduché.

Image

Budete potrebovať

Vaša stránka, vaša myseľ, znamená platiť za reklamu.

Návod na použitie

1

Najskôr musíte do Yandexu pridať svoj vlastný web. Webmaster, služba, kde vaše stránky budú vyhľadávacími strojmi rozpoznané pri vyhľadávaní. Toto vám poskytne ďalšiu propagáciu webových stránok vo vyhľadávačoch a zvýšenie jej TIC a PageRank.

Image

2

Po pridaní stránky do Yandexu. Webmaster pri hľadaní vašej stránky nie je niečo, čo ani nebude v prvej desiatke, ale bude to na jednom z posledných miest. Aby ľudia mohli začať vyhľadávať vaše stránky, musíte ich začať inzerovať. Existujú služby pre bezplatnú propagáciu webových stránok. Spravidla však žiadajú „výmenu“ reklamy. To znamená, že umiestnite svoj banner na svoje stránky a podieľajú sa na propagácii vašich stránok. Ak vám nevadí umiestnenie objemných bannerov, automaticky otváraných okien, môžete tieto služby využiť. Takéto bezplatné systémy navyše propagujú vaše stránky asi mesiac.

Image

3

Ak nemáte čas čakať prvých tridsať návštevníkov presne na tridsať dní, pomôžu vám platené propagačné systémy, napríklad Google. AdWords. Toto je systém, ktorému už niekoľko rokov dôverujú významní internetoví podnikatelia. Tvorcovia udržujú množstvo jedného kliknutia v tajnosti a žiadajú zákazníkov, aby túto sumu nezverejňovali, záleží však na tom, do akej miery sa uvoľní stránka, z ktorej sa návštevník presťahoval. Propagačné systémy ako Google. Služba AdWords sa nazýva kontextová. K dispozícii je tiež bannerová reklama na jednom webe. Určite ste opakovane videli reklamy s animáciou alebo ako obrázok. Toto je bannerová reklama. Stojí to mnohonásobne viac ako v kontexte, ale niekedy je efektívnejšie, ak je správne umiestnené na správnych stránkach.

Image

Venujte pozornosť

Upozorňujeme, že niektoré druhy reklamy nie sú také lacné. Spravidla za ne nemôže zaplatiť ani veľká spoločnosť, nie ako stránka. Napríklad napríklad kontextová reklama je špeciálne vytvorená pre malé a veľké stránky. Obaja si ich môžu dovoliť.

Užitočné rady

Ak máte prostriedky na inzerciu svojich stránok, je to už dobré. Tieto prostriedky je však potrebné rozdeliť správne. Ak svoje stránky propagujete správne, nemôžete sa vyhnúť úspechu.

Odporúčaná