obchodné

Ako predávať náhradné diely do auta

Ako predávať náhradné diely do auta

Video: Najväčšie klišé pri predaji jazdeného auta - volant.tv 2024, Júl

Video: Najväčšie klišé pri predaji jazdeného auta - volant.tv 2024, Júl
Anonim

Predaj automobilových dielov je veľmi výnosný obchod. Počet automobilov neustále rastie a majú tendenciu pravidelne sa rozpadávať. V súlade s tým rastie dopyt po autodieloch spolu s rastom trhu s automobilmi.

Image

Budete potrebovať

  • - registračné dokumenty;

  • - priestory;

  • - obchodné vybavenie;

  • - tovar;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Ak chcete začať podnikať s predajom automobilových súčiastok, musíte získať dokumenty o registrácii právnickej osoby. IP alebo LLC je vhodná, a ak je to pre vás výhodné, potom ďalšia organizačná forma.

2

Na usporiadanie obchodu musíte mať miestnosť. Dá sa kúpiť alebo prenajať. Taktiež je vhodné mať malý sklad.

3

V obchode musíte vykonať opravy a zabezpečiť obchodné vybavenie. Budete potrebovať rôzne vitríny a stojany a mali by ste sa tiež postarať o prítomnosť stojanov s háčikmi a policami s krabicami na drobnosti.

4

Pokladnica sa nevyžaduje na obchodovanie, ale iba vtedy, ak máte v úmysle zaplatiť imputovanú daň z príjmu. V iných prípadoch je potrebné nielen kúpiť, ale aj zaregistrovať sa na daňovom úrade v mieste organizácie.

5

Ďalej musíte vyplniť police obchodu s autodielov. Musíte kúpiť iba najbežnejšie diely a spotrebný materiál, zvyšok si môžete kúpiť na objednávku. Z tohto dôvodu je potrebné uzavrieť dohody s dodávateľmi.

6

Predtým, ako začnete obchodovať, musíte najať zamestnancov. Musíte mať účtovníka a predajcov, ktorí sú oboznámení s prístrojom v aute.

7

Aby zákazníci vedeli o obchode, musíte sa postarať o reklamu. Môže to byť znak a stĺp pri predajnom mieste, reklamy v miestnych a špecializovaných časopisoch, vizitky a letáky v miestach, kde sa zhromažďujú motoristi. Môžete tiež rokovať s autoservismi a odporučiť vám ako dodávateľa autodielov, za to im môžete ponúknuť malé percento z predaja.

Venujte pozornosť

Ak chce kupujúci na objednávku kúpiť náhradný diel, je lepšie vziať si malú zálohu, inak ju môže odmietnuť a na vašu poličku môže na dlhú dobu zhromaždiť prach.

Užitočné rady

Ak chcete ušetriť na zamestnancoch, môžete stáť za pultom sami a pre účtovnícke služby kontaktujte špecializovanú spoločnosť.

Odporúčaná