Druhy činností

Ako predať kaviár

Ako predať kaviár

Video: CHANEL CARD HOLDER UNBOXING | MY FIRST CHANEL! 2024, Júl

Video: CHANEL CARD HOLDER UNBOXING | MY FIRST CHANEL! 2024, Júl
Anonim

Kaviár kaviár je spor. Ale bez ohľadu na to, o čom hovoríme, o kaviári, ide o rýchlo sa kaziaci produkt, ktorý si vyžaduje osobitný prístup. Musíte teda zorganizovať marketingový proces skôr, ako sa vyrobí kaviár.

Image

Návod na použitie

1

Určite typ budúceho zákazníka. Jeho vlastnosti závisia predovšetkým od typu kaviáru. Napríklad v prípade jesetera - ide o veľmi úzku vrstvu veľmi bohatých ľudí. Podľa obchodníkov, iba 1% populácie môže pravidelne získať čierny kaviár, a na dovolenku - 4%. Preto je potrebné vybudovať predajný systém so zameraním na zásady propagácie prémiových značiek. Červený kaviár z lososovitých rýb je demokratickejším produktom, je na stoloch väčšiny populácie. Tretím miestom popularity medzi Rusmi je kaviár z štiky, ale toto je už ponuka pre amatérskeho znalca rybej kuchyne.

2

Oboznámte sa s predpismi a požiadavkami na výrobu kaviáru. GOST vyžaduje, aby sa kaviár po solení dostal do pohárov do jedného mesiaca. Existujú technické špecifikácie, ktoré umožňujú výrobu konzervovaných potravín z mrazeného kaviáru. V dôsledku toho sa zníži jej chuť, ale znížia sa aj náklady.

3

Zorganizujte odbytiská na predaj sudového kaviáru podľa hmotnosti do niekoľkých mesiacov po Putinovi. Môžete to urobiť na veľtrhoch, trhoch alebo prenajať miesto v obchode s potravinami. Upozorňujeme, že kaviár vyrobený v súlade s GOST a nezavinutý v plechovkách sa musí predať do štyroch mesiacov.

4

Rokovať s priemyselnými podnikmi HoReCa. Sú to hotely, reštaurácie a kaviarne, ktoré sú jedným z najpravdepodobnejších spotrebiteľov luxusných výrobkov. Vyberte si spoločnosť podľa stavu vášho produktu: prémia, luxus alebo ekonomika.

5

Zistite podmienky, za ktorých sa tovar dodáva na predaj v obchodných reťazcoch. Výber konkrétneho typu supermarketu závisí od zamýšľaného portrétovania spotrebiteľa. Preskúmajte kaviárový trh vo viacerých regiónoch krajiny.

6

Uverejnite svoju ponuku na internete. Obráťte sa na internetové obchody, ktoré sa zaoberajú potravinami, a dohodnite si podmienky spolupráce. Ich stránky prevezmú propagáciu a vyhľadávanie zákazníkov. Výrobky musíte zasielať iba včas.

7

Vytvorte marketingový plán na propagáciu svojho produktu. Využite propagačné akcie, ochutnávky, predaj. Ak pochádzate z tohto podnikania dlhšie, zvážte reklamnú kampaň.

Ako si vybrať červený kaviár

Odporúčaná