Obchodné riadenie

Ako predať svoju značku

Ako predať svoju značku

Video: Auto Ideal s. r. o. Bratislava - autorizovaný predaj a servis vozidiel značky RENAULT a DACIA 2024, Júl

Video: Auto Ideal s. r. o. Bratislava - autorizovaný predaj a servis vozidiel značky RENAULT a DACIA 2024, Júl
Anonim

Značku, rovnako ako akýkoľvek iný produkt, je možné kúpiť a predať. Pri kúpe značky spoločnosť nekúpi skratku, kúpi si meno a povesť, ktoré si zaslúži. Preto spoločnosti nakupovali, kupujú a kupujú značky. Ak chcete predať svoju značku, stačí vykonať niekoľko jednoduchých krokov, úspech celého podniku a váš osobný prospech závisia od kvality ich implementácie.

Image

Návod na použitie

1

Najprv vyhodnotiť značku. Neskúšajte sa hodnotiť. Ak naozaj chcete hodnotiť značku, zistiť jej skutočnú hodnotu, pozvite odborníkov s dobrou povesťou. Ušetrite na hodnotení - ak na hodnotenie vašej značky beriete málo známych odborníkov, môžu menovať aj menšiu sumu, ako to skutočne stojí.

2

Inzerujte výsledky hodnotenia a rozhodnutia o predaji značky pomocou médií. Čím širšia bude skutočnosť ohodnocovania, cena a skutočnosť predaja, tým rýchlejšie nájdete klienta, ktorý vám bude vyhovovať. Venujte pozornosť spravodajským zdrojom týkajúcim sa hospodárstva, financií a bankovníctva.

3

Rokujte so zákazníkmi na základe odborných znalostí značky. Určte pre seba cenovú hranicu, pod ktorú nemôžete prekročiť, a ak chce klient znížiť cenu ešte nižšie, odmietnite ho.

4

Kontaktujte spoločnosti, ktoré sa špecializujú na nákup a predaj značiek, zaregistrujte sa na špecializovaných burzách na nákup a predaj značiek. Vašou úlohou je osloviť čo najviac potenciálnych zákazníkov. Potom sa proces výberu klienta mnohokrát zrýchli.

Odporúčaná