Obchodné riadenie

Ako predávať kolesá v roku 2017

Ako predávať kolesá v roku 2017

Video: 2016, 2017 Citroen DS4, DS5, DS6, C3, C4 Aká je vaša voľba? 2024, Júl

Video: 2016, 2017 Citroen DS4, DS5, DS6, C3, C4 Aká je vaša voľba? 2024, Júl
Anonim

V deväťdesiatych rokoch dvadsiateho storočia bolo možné pozorovať skutočný rozmach stánkov a obchodov, ktoré predávali CD. Disky boli samozrejme pirátske. Ak chcete v súčasnosti predávať disky, musíte mať niekoľko licencií a obchodovať výlučne s licencovanými produktmi. Prirodzene, vzhľadom na skutočnosť, že je možné teraz stiahnuť takmer akýkoľvek film, tok zákazníkov nie je taký veľký. Ale na základe skutočnosti, že na tieto výrobky sa poskytuje licencia, môžete si zarobiť peniaze na predaj diskov.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr označte otvorenie obchodu významnou udalosťou. Usporiadajte reklamnú kampaň, ktorá bude bezprostredne predchádzať otvoreniu obchodu. Zamerajte sa na skutočnosť, že vo vašom obchode si môžete kúpiť iba vysoko kvalitné licencované produkty.

2

Kvalita, kvalita a opäť kvalita - to by sa malo stať vaším krédom. Do každej zverejnenej reklamy umiestnite slovo „s licenciou“. Ak je to možné, inzerujte čo najlepšie, dobrým nápadom na reklamu by mohlo byť uverejňovanie komentárov k filmom v nízkej kvalite s informáciami o vašom showroome.

3

Je vhodné mať pohodlný online katalóg s triedením filmov, hier a hudby. Kupujúci musia mať možnosť rezervovať si tovar na jeden deň, aby si ich mohli kúpiť neskôr. Inzerujte svoje stránky na sociálnych sieťach a v mestskej reklame.

4

Pamätajte, že vo vašom obchode by sa za pokladňu nemalo nič predávať. Nainštalujte skryté kamery a v prípade podozrenia z predaja nelicencovaného tovaru „zdola“, prísne potrestajte porušovateľov objednávky.

Ako prežívajú obchodníci s CD a kto iný je ochotný platiť za hudbu

Odporúčaná