ostatné

Ako predávať semená

Ako predávať semená

Video: Sexuálna výchova: Muži nám píšu, že ochutnali svoje semeno (Rozhovor) 2024, Júl

Video: Sexuálna výchova: Muži nám píšu, že ochutnali svoje semeno (Rozhovor) 2024, Júl
Anonim

Trh výroby vyprážaných slnečnicových semien balených vo fóliových obaloch každoročne rastie. Podľa štatistík za rok 2010 jeho segment „Ostatné občerstvenie“ zaberal 50, 7% z celkového obratu. Nestačí však zorganizovať prácu seminára o balení vyprážaných semien, je tiež potrebné ich predať. Hlavná vec je tu voľba reklamnej stratégie.

Image

Návod na použitie

1

Poďte so zaujímavým nápadom. Vaše semená sa musia líšiť od analógov na trhu. Napríklad spoločnosť Razdolie vyvinula značku pána Semechkina, ktorá sa vyrába v inovatívnom balení pozostávajúcom z dvoch jednorazových šálok, z ktorých jeden je určený na šupku. Výrobcovia okrem toho zákazníkom ponúkajú špeciálnu kancelársku spinku, pomocou ktorej môžete pohár upevniť na hrudník. To je výhodné, ak ste napríklad na štadióne alebo v kine.

2

Vyvinúť ďalší produkt, ktorý je možné zabaliť do obalu so semenami. Napríklad to môže byť vrece soli alebo cukrovinky pre dieťa.

3

Nájdite stálych zákazníkov. Môže ísť o malé veľkoobchodné základne, obchodné reťazce alebo napríklad poštové kiosky. Regionálna spoločnosť s tým súhlasila a navrhla pridať semená do sortimentu predaného tovaru. Cieľové publikum pre tento produkt je obrovské - a vo všeobecnosti sú to všetci tí, ktorí sa dokážu vysporiadať s popraskaním semien. Niektorí si kúpia tieto občerstvenie, aby prešli večer, iní si „vzali ruky“ počas nasledujúcej epizódy svojho obľúbeného situačného komédia a ešte iné, pretože podľa ich názoru „je lepšie myslieť“.

4

Poďte s propagačnými akciami. Môžete to zveriť reklamnej agentúre, ale buďte pripravení na to, že musíte minúť solídny rozpočet. Ak je vývoj scenára propagácie vo vašej vlastnej moci, potom môžete na túto výdavkovú položku ušetriť.

Užitočné rady

V súčasnosti existuje na trhu viac ako 30 spoločností na predaj balených semien, takže nestačí jednoducho vyrábať a ponúkať tento produkt na predaj veľkoobchodníkom. Kupujúci musí vašu položku rozpoznať. Malo by to byť nielen kvalitné, chutné a cenovo dostupné, ale aj niečo iné ako analógy.

Odporúčaná