ostatné

Ako vytvoriť brožúru

Ako vytvoriť brožúru

Video: Jak vytvořit grafický návrh brožury ve Photoshopu #1 - Koňský ranč 2024, Júl

Video: Jak vytvořit grafický návrh brožury ve Photoshopu #1 - Koňský ranč 2024, Júl
Anonim

Reklamná brožúra je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako spotrebiteľovi predstaviť vzhľad a vlastnosti reklamovanej produktovej rady. Aby však bola brožúra pre nákupy čo najatraktívnejšia a najintenzívnejšia, musí byť správne navrhnutá.

Image

Návod na použitie

1

Každá písomná informácia pre používateľov sa skladá z troch hlavných častí. Toto je vizuálna séria, kontaktné informácie spoločnosti a informačný blok. Pri návrhu brožúry venujeme pozornosť logu spoločnosti, jej kontaktným a textovým informáciám a grafickým materiálom.

2

O dizajne brožúr. Ak dizajn brožúry nepriťahuje osobu, ktorá ju drží v rukách, potom sa takáto brožúra najskôr odošle do koša alebo na odpadky. Špecialisti na túto problematiku vykonali výskum a dospeli k záveru, že reklamná tlač by mala byť príjemná v dizajne a na dotyk, obsahovať informácie, ktoré môžu zaujímať osobu. Spoločne tvoria dizajn brožúry.

3

O farebných riešeniach. Napriek rozšíreniu celofarebnej metódy existujú aj iné spôsoby tlače, ktoré nie sú o nič menej účinné. Predpokladajme, že vaša spoločnosť má svoj vlastný štýl, optimálne prispôsobený vašim produktom. V takom prípade bude obojstranná tlač vo farbách vašej firemnej identity (2 + 2) dobrým riešením problému výberu spôsobu tlače. Na použitie v tejto situácii potrebujete farby na stupnici nazývanej Panton. Táto technológia je vynikajúcou voľbou pre tlač reklamných brožúr obsahujúcich text, logo a niektoré informácie prezentované vo forme grafov a tabuliek.

4

Môžete použiť metódu duotónovej tlače. Toto je proces dvojfarebnej tlače. Zvyčajne je čierna a farebná. Ak je potrebné výrobky znázorniť ako fotografie, bude tu vhodná obojstranná tlač v plných farbách (4 + 4). V každom prípade sa však pred rozhodnutím o farbách poraďte s dobrým dizajnérom, ktorý vám poradí, ako vyriešiť problém s výberom dizajnu a farebnej schémy.

5

A posledný je obeh. Čím väčší je obeh, tým nižšie sú náklady na jednu brožúru. Je lepšie si objednať o pár kópií viac, ako sa pôvodne vyžadovalo. Ak sa obeh rýchlo zvýši, budete musieť minúť peniaze na ďalšiu tlač, ale nie je to tak lacné. Všimnite si tiež, že veľké tlačové cykly sa zvyčajne tlačia na vysoko kvalitných tlačiarňach s ofsetovou tlačou. Ale malá tlač na to, čo sa stane. Preto, ak má vaša brožúra malý obeh na obyčajnom papieri a v chromej kvalite, je nepravdepodobné, že by zaujala potenciálneho kupujúceho. Čo získame? Výber obehu nie je o nič menej dôležitý ako výber farebnej schémy a reklamných textov.

ako si vytvoriť brožúru sami

Odporúčaná