ostatné

Ako vyrobiť darčekový certifikát

Ako vyrobiť darčekový certifikát

Video: Darčekový kôš - vianočný 2024, Júl

Video: Darčekový kôš - vianočný 2024, Júl
Anonim

Výber darčeka nie je ľahká úloha, aj keď osobu dobre poznáte. Preto v posledných rokoch získali darčekové certifikáty veľkú popularitu. Ak sa váš produkt alebo služba môže stať predmetom daru, musíte nevyhnutne vydať darčekové certifikáty, ktoré sa stanú ďalšími prostriedkami propagácie vašej značky.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa o koncepcii vášho certifikátu. Najlepšia voľba je večná akcia, recepcia vo všetkých pobočkách, rozdelenie sumy na niekoľko nákupov. Ak zavediete akékoľvek obmedzenia týkajúce sa platnosti certifikátu, potom spôsobíte problémy iba spotrebiteľovi produktu alebo služby. Urobte z dovolenky posledný deň pomocou certifikátu.

2

Navrhnite a vyberte si svoje médiá. Certifikáty môžete vyrobiť z plastu (veľkosť vizitky) tak, že ich vybavíte magnetickým prúžkom. Táto možnosť bude stáť najviac, bude vyžadovať ďalšie vybavenie, ale môžete ju použiť viackrát. Papierový certifikát dáva veľký priestor na dizajn - môžete dokonca vytvoriť trojrozmernú štruktúru alebo ju vyrobiť vo forme pohľadnice.

3

Na vytvorenie certifikátu sa nemôžete uchýliť k pomoci reklamných agentúr, ale použiť jeden z bezplatných programov, napríklad Microsoft Office Publisher. V tomto prípade však musíte vyriešiť otázku ochrany proti falšovaniu. Minimálne použite pečať organizácie.

4

Navrhnite rozloženie. Darčekový certifikát vám umožní ukázať dizajnovú fantáziu. Okrem toho musíte uviesť sumu, logo spoločnosti. Osvedčenie vyplňte sviatočnou obálkou alebo pohľadnicou s miestom na želanie.

5

Poskytnite certifikátu poradové čísla a pri predaji ich zaregistrujte do samostatného súboru. Takže môžete lepšie kontrolovať proces vydávania certifikátov. K osvedčeniu priložte potvrdenie a stručné informácie o podmienkach použitia.

6

Podpíšte zmluvu so spoločnosťou alebo online portálom, ktorý predáva certifikáty. Takže môžete rozšíriť svoje cieľové publikum.

Užitočné rady

Pošlite certifikáty ako darček svojim partnerom a kľúčovým zákazníkom. Poskytnete si tak ďalšiu reklamu a dobrú povesť.

Odporúčaná