Druhy činností

Ako zaregistrovať audítorskú organizáciu

Ako zaregistrovať audítorskú organizáciu

Video: REACH 2018: Know your portfolio 2024, Júl

Video: REACH 2018: Know your portfolio 2024, Júl
Anonim

Od audítorských služieb sa vždy vyžadoval vysoký zisk a trvalý príjem. Začatie tohto podnikania je však lepšie pre tých, ktorí už pôsobili ako audítor alebo aspoň majú predstavu o tejto profesii.

Image

Návod na použitie

1

Za účelom registrácie audítorskej organizácie by ste sa mali zaregistrovať ako právnická osoba, otvoriť si bankový účet a prenajať si izbu. Potom sformulujte ponuku svojej spoločnosti, cenník, poradie služieb, bonusový systém. Zákazníci určite ocenia individuálny prístup, takže pre určité kategórie podnikov môžete nainštalovať zľavový systém, bezplatnú návštevu špecialistu alebo bezplatnú prvú konzultáciu.

2

Pri vytváraní vlastnej audítorskej spoločnosti je dôležité správne rozdeliť zodpovednosti medzi partnerov. Napríklad v organizácii, v ktorej pracuje niekoľko zamestnancov, môže generálny riaditeľ plniť povinnosti vedúceho účtovníka, tajomníka, vedúceho a jeho zástupcovi môžu byť pridelené povinnosti kuriéra, účtovníka a úradníka pre kontrolu kvality. Okrem toho by sa mali zodpovednosti každého zamestnanca vymedziť tak, že sa uvedú. Potom musíte iba kontrolovať prácu spoločnosti av prípade potreby ju zmeniť.

3

Pri otváraní audítorskej firmy sa klientská základňa zvyčajne tvorí z už známych podnikov a organizácií, napríklad z predchádzajúceho pracoviska. Nezabudnite však, že v priebehu času bude potrebné prilákať nových zákazníkov a rozvíjať podnikanie, preto by sa mali brať do úvahy aj otázky týkajúce sa reklamy a propagácie spoločnosti.

4

Aby ste zaistili príťažlivosť nových zákazníkov, nezabudnite na efektívnosť reklamy v médiách, na internete, vytvorte si vlastnú webovú stránku, zapojte sa do aktívneho predaja, t. telefonické rozhovory s potenciálnymi zákazníkmi. Je to aktívny predaj, ktorý pomáha určiť potreby ľudí, úroveň dopytu po určitých službách.

5

Pamätajte, že pre úspešný rozvoj audítorskej organizácie musia mať jej zamestnanci nielen vysokú profesionalitu, ale aj schopnosť ponúkať svoje služby, neustále študovať dopyt po nich, rýchlo sa rozhodovať a rýchlo reagovať na zmeny trhu.

Odporúčaná