management

Ako zaregistrovať krátke číslo pre SMS

Ako zaregistrovať krátke číslo pre SMS

Video: Sms príbeh - Vek je len číslo❤ 2024, Júl

Video: Sms príbeh - Vek je len číslo❤ 2024, Júl
Anonim

Krátke čísla nie je možné kúpiť, je možné si ich prenajať iba na chvíľu. Túto službu poskytujú mobilní operátori, ale tento spôsob nákupu určitého počtu je mimoriadne nežiaduci, pretože je mimoriadne dlhý, problematický, drahý a riskantný. Získať krátke číslo pomocou mobilnej marketingovej agentúry je omnoho ľahšie, rýchlejšie a výhodnejšie.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, na aký účel použijete zakúpené krátke číslo. Závisí to od úloh, ktoré bude vykonávať, s ktorými by ste sa mali skontaktovať: agentúra pre mobilný marketing alebo poskytovateľ obsahu. Ak potrebujete zorganizovať rozsiahly projekt vo viacerých regiónoch, ako aj plne rozvinúť a uviesť do praxe kampaň od začiatku do konca, kontaktujte agentúru pre mobilný marketing. Ak máte záujem o usporiadanie miestnej udalosti, kontaktujte svojho poskytovateľa obsahu.

2

Bezplatne napíšte popis svojho projektu, ale skôr napíšte podnikateľský plán. Vysvetlite písomne, v čom je podstata vášho projektu, na čo sa krátke číslo použije, na čo je určené cieľové publikum a či plánujete reklamné akcie. Tieto informácie sú potrebné pre dodávateľa, aby mohli posúdiť technickú stránku problému a prípadne upraviť váš projekt.

3

Dohodnite sa s dodávateľom na spôsobe technickej interakcie. Ak tomuto problému nerozumiete, poverte dodávateľa, aby naprogramoval servisnú logiku v súlade s prehlásením o práci.

4

Podpíšte zmluvu s dodávateľom, ktorá ho zaviaže poskytnúť technickú podporu pre vašu udalosť v čase jej konania. Uistite sa, že zmluva obsahuje klauzulu o poskytovaní priebežných a záverečných správ a databázu telefónnych čísel účastníkov, ktorí sa zúčastnili na akcii.

Venujte pozornosť

Ak vyberiete krásne krátke číslo, nezabudnite zistiť jeho históriu. Môže sa stať, že v pamäti mnohých predplatiteľov je spojený s erotickými službami. Je zrejmé, že je nežiaduce spájať projekt, napríklad hlasovanie o detskej potrave s takým pikantným číslom.

Užitočné rady

Počet krásnych izieb je obmedzený, ale môžete využiť trik, s ktorým západní obchodníci prišli. s nedostatkom pohodlných izieb bol ponúkaný na Západe a potom sa začal používať v Rusku. Namiesto kombinovania čísel získajte kombináciu písmen. Napríklad slovo pivo je ľahko zapamätateľné. Na klávesnici mobilného telefónu to bude číslo 2337. Spotrebitelia v tomto prípade musia byť nútení zapamätať si slovo, nie číslo.

registrácia krátkeho čísla

Odporúčaná