Druhy činností

Aký druh podnikania môžem otvoriť za milión rubľov?

Aký druh podnikania môžem otvoriť za milión rubľov?
Anonim

Milión rubľov v týchto dňoch nie je príliš veľký počet. Vo veľkom meste sa tieto peniaze nedajú kúpiť. Pre niektorých je milión príležitosťou na chvíľu žiť bez toho, aby ste si niečo popreli. A pre podnikateľa - možnosť zmeniť jeho život, založiť podnik, ktorý ho nakŕmi, deti a vnúčatá. Jeden milión je dostatočný na realizáciu malého podnikania.

Image

Návod na použitie

1

Jednou z najobľúbenejších obchodných oblastí je obchod. Za milión si môžete prenajať malú predajňu alebo mini-market, získať potrebné povolenia a licencie a kúpiť si tovar. Predaj potravín je na jednej strane výhodnejší ako nepotravinársky tovar. Na druhej strane je to zložitejšie: zvýšená pozornosť zo strany SES, samostatné udeľovanie licencií na určité kategórie tovaru (tabak, alkohol), kazenie a sušenie výrobkov z prírodných dôvodov. Okrem toho existuje veľká konkurencia zo strany veľkých potravinových supermarketov. Obchodovanie s nepotravinovými výrobkami je relatívne menej komplikované, ale pravdepodobnosť bankrotu je vyššia.

2

Jednou z perspektívnych obchodných možností je otvorenie internetového obchodu. Jeden milión stačí na začatie seriózneho podnikania alebo na nákup hotového tovaru. Táto možnosť je výhodná v tom, že neexistujú žiadne náklady na prenájom priestorov a platy pre predajcov. Budete však musieť platiť za služby špecializovaných firiem, ktoré vytvárajú a propagujú stránky.

3

Za milión môžete zorganizovať malú výrobu polotovarov, potravín, stavebných materiálov. Výrobky, ktoré sa budú vyrábať, by mali byť na trhu dopyt, aby nedochádzalo k problémom so zákazníkmi. Konkurencia vo výrobe by však nemala byť príliš intenzívna. Výhodou tohto predmetu podnikania je jednoduchosť získania rôznych druhov štátnych záruk, dotácií a výhod.

4

Ďalšou obľúbenou oblasťou je poskytovanie služieb. Za 1 000 000 môžete otvoriť autoopravovňu, umývačku auta, kaderníctvo alebo masážny salón, spoločnosť na organizovanie dovoleniek, jedáleň alebo kaviareň, tím pre renováciu bytov a výstavbu vidieckych domov - to všetko stačí na predstavivosť.

5

Pre tých, ktorí chcú pracovať sami, ale nemajú profesionálne znalosti v žiadnej oblasti, môže byť nákup úžitkového vozidla dobrou voľbou. Milión na stacionárne nákladné vozidlo, mikrobus alebo taxík stačí. Veľmi často si môžu vodiči, ktorí si vezmú svoj prvý nákladný automobil, dovoliť najať si vodiča alebo kúpiť ďalšie auto do niekoľkých rokov.

6

Pre tých, ktorí nechcú tráviť príliš veľa času na podnikaní, sa odporúča investovať milión do cenných papierov, do nehnuteľností alebo do podnikania niekoho iného. Investovanie do cenných papierov je užitočné si skutočne predstaviť, aký je to finančný nástroj, nie prenasledovať superprofity, racionálne rozdeľovať peniaze medzi spoľahlivé a ziskové aktíva. Investície do nehnuteľností sú možné v regiónoch, kde si môžete za milión kúpiť byt vo fáze výstavby a potom ho ďalej predávať so ziskom alebo získať príjem z prenájmu.

Odporúčaná