ostatné

Pravidlá pre výber rozbaľovacích stánkov s zvýraznením v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber rozbaľovacích stánkov s zvýraznením v závislosti od ich funkcií
Anonim

Obchodné a reklamné vybavenie vo forme mobilných vyskakovacích stánkov s podsvietením je dnes v marketingovom prostredí veľmi žiadané. Umožní vám najvýhodnejšie demonštrovať inzerovaný produkt pri slabom osvetlení a zvýšiť jeho viditeľnosť voči konkurentom.

Image

Pop-up stojany vybavené vnútorným osvetlením sú najlepšie vybrané pre prezentácie výstav a iné akcie, ktoré si vyžadujú odvážne rozhodnutia. V tomto uskutočnení sú osvetľovacie prvky skryté za fotografickým panelom, ktorý je pokrytý reklamným zariadením, v dôsledku čoho sa stojan zmení na svetelný box, ktorý priťahuje pozornosť zďaleka.

Ak chcete umiestniť svetlé kontextové stojany na ulicu, odporúča sa uprednostniť vybavenie na výrobu reklamy s podsvietením LED, čo je ideálne na zdôraznenie a udržanie štýlu spoločnosti alebo vládnej agentúry.

Ak chcete vytvoriť čo najoriginálnejšiu kompozíciu, mali by ste venovať pozornosť mobilným vyskakovacím stojanom s krásnym a elegantným podsvietením, ktoré zdobí dizajn podľa rozloženia. Stojan s dekoráciou osvetlenia rámu alebo halogénové žiarovky, ktoré sú elegantne namontované po stranách reklamnej štruktúry, budú pôsobiť rovnako pôsobivo.

Ak sa na fotografickom paneli nachádzajú logá alebo veľký reklamný text, vynikajúcim riešením bude super moderný vyskakovací stojan s podsvietením, ktorý dáva hlasitosti písmen, jasu a dokonca reprodukuje efekt animácie.

Odporúčaná