Obchodné riadenie

Samvel Karapetyan: biografia a rodina

Obsah:

Samvel Karapetyan: biografia a rodina
Anonim

Samvel Karapetyan je jedinečný podnikateľ a filantrop. Jednému z mála sa mu podarilo dosiahnuť bezprecedentné finančné výšky, počnúc minimálnym kapitálom. Jeho biografia je príkladom pre tých, ktorí chcú a môžu pracovať, ale nemajú žiadnych sponzorov a sponzorov.

Image

Úspech Samvela Karapetyana nie je len predmetom záujmu, ale aj témou klebiet. Mnoho médií sa mu snaží pripísať blízkosť k zločinu, ale neexistoval jasný dôkaz o tom, že začal s peniazmi z podsvetia. Každý, kto pozná tohto podnikateľa, je presvedčený o svojej čestnosti a čistote zdrojov svojho príjmu.

Životopis Samvel Karapetyan

Samvel Sarkisovich sa narodil v Arménsku v malej dedine Kalinino (Taškir - od roku 1995) v auguste 1965. Rodina budúceho miliardára bola priemerná, humanitárna - jeho otec pracoval ako riaditeľ školy a jeho matka bola učiteľkou cudzích jazykov.

Ako syn rešpektovaných ľudí ich mladý muž nemôže sklamať, veľmi dobre študoval v škole a potom na polytechnickom inštitúte v Jerevane. Ihneď po ukončení štúdia vstúpil Karapetyan do závodu na výrobu smaltovaných výrobkov, najskôr ako hlavný technolog, a potom sa stal jeho riaditeľom.

Samvel začal rozvíjať svoju vlastnú činnosť v roku 1997 po akvizícii stratovej spoločnosti Kalugaglavsnab a vytvorení holdingu v stavebnom a priemyselnom sektore Tashir. Vďaka premyslenému a podrobnému plánovaniu vrátane ekonomického riadenia sa spoločnosť rýchlo rozvinula.

Za iba 3 roky podnik zahŕňal nielen podniky s úzkym zameraním, ale aj hotelové komplexy, organizácie na dodávku a uvádzanie na trh všetkých druhov tovaru, nákupné a zábavné centrá, aktíva energetického typu.

Od roku 2000 funguje charitatívny fond Tashir Karapetyan, ktorý poskytuje pomoc pri vytváraní a rozvoji športových zariadení, medicíny, pomáha pri ochrane a obnove historických pamiatok v Arménsku a Rusku a poskytuje sociálnu podporu tým, ktorí sa nachádzajú v ťažkých situáciách.

Odporúčaná