management

Top 15 internetových služieb pre podnikateľov

Top 15 internetových služieb pre podnikateľov

Video: 1 hodina = Zarobte až 600 dolárov (bez minima) BEZPLATNÉ zarábanie peňazí online-Branson Tay... 2024, Júl

Video: 1 hodina = Zarobte až 600 dolárov (bez minima) BEZPLATNÉ zarábanie peňazí online-Branson Tay... 2024, Júl
Anonim

Existuje mnoho online služieb, ktoré môžu podnikateľom uľahčiť život. Všetky výrazne zjednodušujú pracovný tok a šetria tak čas.

Image

Plánovače úloh

Pre viacfázové komplexné projekty zahŕňajúce niekoľko pracovných skupín by sa mala používať bitrix24. Pre jednoduchší zoznam úloh - Wunderlist.

Vyhľadávanie zákazníkov

Dobre zavedená služba LinkedIn Sales Sales Navigator („Sales Navigator“). Pomáha rýchlo nájsť kontakty záujmu prostredníctvom už známeho okruhu ľudí. Stručne povedané, táto služba vám umožňuje vyhnúť sa „studeným hovorom“.

Pomocníci pri vykonávaní bežných úloh

Existujú vhodné služby na riešenie širokého spektra nielen domácich, ale aj obchodných objednávok. Napríklad pomocou služby „Včely“ môžete nájsť osobných asistentov, delegovať úlohy akejkoľvek zložitosti. Pomôžete rýchlo nájsť kuriéra.

Vyhľadávanie na voľnej nohe

Nezávislé výmeny (napríklad Freelans.ru, FL.ru, Weblanser, Frelansim) môžu byť užitočné pri hľadaní špecialistov na riešenie problémov, ako sú vytváranie webových stránok, ich dizajn a propagácia, propagácia spoločenských účtov spoločnosti, copywriting atď.

Okamžití poslovia

Telegram si zaslúži osobitnú pozornosť. Je vhodné pracovať s týmto messengerom na smartfóne aj na počítači, v prípade potreby môžete povoliť tajný chat.

Záznamy a ukladanie nápadov, poznámok, vizitiek a akýchkoľvek ďalších informácií

Veľmi pohodlné Evernote. Veľké plus v možnosti upravovať a formátovať texty, aj keď pracujete na smartfóne. K poznámkam môžete pohodlne pripojiť rôzne súbory (fotografie, zvuk, dokumenty). Veľmi pohodlný servis na ukladanie vizitiek. Po udalosti, konferencii, seminári alebo inej udalosti sme ich spolu s kolegami okamžite spracovali: fotografujeme, robíme si poznámky (kde sme sa stretli, na čom sme sa dohodli). Evernote indexuje údaje, potom môžete rýchlo nájsť kontakty správnej osoby podľa mena alebo názvu spoločnosti, napríklad konferencie. Vizitky môžete ukladať do zdieľaného priečinka s prístupom pre všetkých zamestnancov.

Premiestnenie kancelárie a vybavenie

V tejto veci pomôžu pohybujúce sa spoločnosti, ktoré pomáhajú zabezpečiť efektívny proces zhromažďovania a prepravy vecí (napríklad „Jemné premiestnenie“). Kancelárska anatómia by sa mala zahrnúť aj do zoznamu užitočných služieb, pretože je jedinečná svojho druhu. S ním môžete zistiť, koľko stojí vybavenie kancelárie. Táto služba vám umožňuje navrhnúť inžinierske systémy pre kanceláriu a vypočítať podrobný odhad úplne zadarmo. Môže ju použiť dokonca aj osoba, ktorá nemá špeciálne znalosti.

Ukladanie a zdieľanie súborov

Väčšina podnikateľov už dokázala oceniť výhody Dropboxu, ktorý možno použiť kdekoľvek na svete, kde je prístup na internet. Je vhodné ukladať dokumenty, fotografie a videá, synchronizovať ich a zdieľať medzi používateľmi.

Servis pre PR spoločnosť

Pressfeed.ru je platforma pre komunikáciu medzi tlačou a tvorcami noviniek. Registráciou získate príležitosť sledovať mediálne požiadavky na vybratú tému, pripravovať komentáre. Skvelý spôsob, ako sa vyjadriť v médiách, získať publikácie zadarmo.

Odporúčaná