obchodné

Aké sú výhody otvorenia obchodu za jednu cenu?

Obsah:

Aké sú výhody otvorenia obchodu za jednu cenu?

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Ruská vláda povzbudzuje ľudí, aby otvorili svoje podniky a svedomitých zamestnávateľov. A ak chcete robiť svoje vlastné veci, môžete sa stať franšízovým partnerom niektorej rozvinutej obchodnej siete, napríklad Fix Price.

Image

Výhody pevných obchodov

Obchody s jednou konkrétnou pevnou cenou (tzv. Fixná cena) sú ideálne pre ľudí, ktorí chcú pracovať v oblasti predaja, ale nemajú dostatok čerstvých a nezvyčajných nápadov na vytvorenie vlastnej značky. Takéto obchody sa spravidla vyznačujú širokým sortimentom a veľkým výberom tovaru (v súčasnosti je registrovaných približne 2 000 položiek), čo môže najvýhodnejším spôsobom ovplyvniť rast počtu zákazníkov.

Je potrebné poznamenať, že tieto obchody s nízkymi cenami domáceho tovaru, kozmetiky a potravín sú vysoko konkurencieschopné. V súčasnosti v Rusku neexistujú analógy siete Fix Fix, takže široký sortiment a fixné náklady na produkty nám umožňujú úspešne konkurovať obchodom s inými druhmi a sieťami.

Nebudete musieť platiť veľa za reklamu, pretože Fix Price je už známa značka. Jeho majitelia venujú dostatok času a peňazí na podporu podnikania, takže stačí šíriť informácie o otváraní v tejto oblasti a meste. Potom ľudia, ktorí počuli o tejto značke, používajú ústne slovo na šírenie reklamy o vašom obchode.

Fixnú cenu je možné otvoriť v mestách s počtom obyvateľov vyšším ako 25 tisíc, prevádzka bude veľmi dobrá. Podobné obchody sú distribuované vo všetkých regiónoch a regiónoch Ruska. Ich popularita je taká vysoká, že v budúcnosti majitelia značiek plánujú zdvojnásobiť počet existujúcich bodov. Takže vaša túžba otvoriť obchod s pevnou cenou získa podporu franšízy.

Okrem enormnej popularity obchodov s pevnou cenou sa samotná pevná cena môže považovať za plusy. Nie je potrebné určovať cenu pre každý produkt, je to rovnaké pre celý rad. To výrazne zjednodušuje podnikanie a ako zákazníci, ktorí ľahko kontrolujú náklady na tovar zozbieraný v koši.

Pevná cena značne zužuje zoznam dodávateľov, ktorý možno nazvať aj plusom, pretože je oveľa ľahšie vybrať si z menšieho počtu výrobcov. Sortiment dodávajú spravidla čínski výrobcovia do moskovskej pobočky Fix Price, odkiaľ sa tovar distribuuje do iných obchodov. Položky produktov sa zvyčajne objednávajú pomocou centralizovaného informačného systému. Okrem toho môže franšízor pomôcť uzavrieť dohodu s dopravnou spoločnosťou.

Odporúčaná