Druhy činností

Výnosy na burze: ako hrať a vyhrať

Výnosy na burze: ako hrať a vyhrať

Video: The Best Investing App for Tracking Portfolio! (2021) 2024, Júl

Video: The Best Investing App for Tracking Portfolio! (2021) 2024, Júl
Anonim

Výmena je v súčasnosti ponúkaná mnohým ako zdroj takmer „voľných“ peňazí, ako symbol prosperity a finančnej prosperity. Môže to tak byť, ale iba toto je najťažšia práca. Ak niekto vidí výmenu ako stávkovú hru ako lotérie, jeho úspory by mali byť sympatizované. Výmena teda nie je hrou, ale prácou!

Image

Návod na použitie

1

Po prvé, nie je možné poraziť výmenu, nejde o rivala, ale o sprostredkovateľa. Na burze sú majitelia akcií (suroviny, drahé kovy, meny) a tí, ktorí ich chcú kúpiť. V Rusku je akceptovaný výraz „vyhrať na burze“, ale neznamená to hru v doslovnom zmysle slova, ale zdroj príjmu. Napríklad, hovoria Američania „zarobiť peniaze na trhu“? Toto je spoľahlivejšia možnosť. Pamätajte: hovoríme „hrajte a vyhrajte na burze“, máme na mysli - pracujte a zarábajte.

2

Prvá vec, ktorú musí hráč na akciovom trhu vedieť, je koncept pákového efektu. Tu mám na mysli príležitosť vstúpiť na trh od 1 - 2 000 dolárov a vziať si pôžičku bez úrokov a provízií, v dôsledku čoho je získaná suma niekoľkonásobne vyššia ako váš počiatočný kapitál. Zároveň veriteľ neustále monitoruje vaše transakcie - akonáhle ste dokončili operáciu, ktorá vyčerpala všetky vaše peniaze, zostali len vypožičané prostriedky, váš účet je zablokovaný a príde veľká a hrozná výzva na dodatočné vyrovnanie. Posledný uvedený pojem znamená žiadosť o doplnenie účtu. Všetko je jednoduché.

3

Keby bolo všetko skutočne také jednoduché, svet by jednoducho prepadol vreckami na peniaze. Milionárom sa môžete stať za pár dní, iba ak ste milionárom. Ak chcete hrať a vyhrávať na burze (pracovať a zarábať peniaze), je vhodné mať ekonomické vzdelanie. Nákup zásob (mena, suroviny, drahé kovy) je náhodný nemožný - je to priama cesta k chudobe.

4

Najbežnejším spôsobom, ako obchodníci využívajú burzu, je fundamentálna a technická analýza. V prvom prípade máme na mysli dôkladnú štúdiu ekonomických ukazovateľov týkajúcich sa majetku, ktorý chcete získať. Ak je vaším cieľom mena, musíte analyzovať HDP krajiny, dopyt po tovare, rôzne indexy, diskontné sadzby bánk atď. Ak sa obchodník rozhodne kúpiť akcie, preštuduje si finančnú situáciu príslušnej spoločnosti, či suroviny potrebujú informácie a predpovede ponuky a dopytu už čoskoro. Obchodník pomocou technickej analýzy skúma, ako sa trh správal predtým, a na základe týchto údajov odhaľuje tendenciu, ktorá sa podľa jeho názoru v budúcnosti zopakuje. Preto sa prívrženci technickej analýzy snažia uhádnuť správanie výmeny.

5

V poslednej dobe sa zástancovia týchto dvoch typov analýz začali zblížiť v názoroch. Mnohí tvrdia, že je najlepšie „kombinovať“ prognózové metódy. Toto hľadisko sa zdá byť logické, aj keď len preto, že žiadny fundamentalista sa bez dohody o cenách aktív nemôže pred obchodom dohodnúť.

Ako sa stať obchodníkom

Odporúčaná