Obchodné riadenie

10 obchodných pravidiel na Instagrame

Obsah:

10 obchodných pravidiel na Instagrame

Video: 10 VTIPNÝCH VECÍ z TIGERU! Selassie a Evžen 2024, Júl

Video: 10 VTIPNÝCH VECÍ z TIGERU! Selassie a Evžen 2024, Júl
Anonim

Instagram je jednou z najrýchlejšie rastúcich sociálnych sietí na svete, ktorá priťahuje podnikateľov z celého sveta. Instagram je vhodný tak na prilákanie zákazníkov, ako aj na reklamu vašej činnosti alebo produktu, ale ako každý prostriedok na Instagrame má vlastné špecifiká pre podnikanie.

Image

1. BEZPEČNOSŤ

Ak sa chystáte podnikať na Instagrame, nebude zlé chrániť váš účet pred hackermi:

  • pri registrácii uveďte platné telefónne číslo a potvrďte ho

  • označte funkčný e-mail. Na tieto účely môžete pre svoj profil vytvoriť samostatnú poštu. Môžete pripojiť záložnú poštu k pošte alebo nakonfigurovať zadanie podľa telefónneho čísla

  • Prepojte svoj profil Facebook s účtom Instagram. V prípade napadnutia účtu Instagram sa môžete prihlásiť pomocou Facebooku

  • Pravidelne meniť heslá. Toto pravidlo je vhodné pre všetky účty a profily na sociálnych sieťach.

2. ČERPANIE OBSAHOVÉHO PLÁNU

Keďže na Instagrame musíte zarábať nepretržite, je najlepšie vytvoriť plán publikácie na nasledujúci mesiac. To vám umožní nemyslieť na publikovanie každý deň a robiť publikovanie vo vašom profile logickejším a premyslenejším.

3. PROFIL

Štýl alebo vizuálny dizajn profilu je veľmi dôležitým bodom. Po prvé, Instagram pozostáva hlavne z fotografií, ktoré už hovoria o dôležitosti vizualizácie. Po druhé, publikácie vyhotovené v rovnakom štýle sú pre oči omnoho príjemnejšie a zbierajú viac páči sa mi ako rozkošné a rozptýlené príspevky.

4. ČINNOSŤ V PROFILE

Aktivita vo vašom profile je pre podnikanie na Instagrame veľmi dôležitá, pretože počet nákupov závisí od počtu vašich odberateľov. Preto je ideálne, ak publikácie v profile sú publikované denne, ale nie viac ako dve alebo tri denne, aby sa páska nepreťažila. Skvelá voľba by bola, keby sa publikácie s produktom alebo službou striedali s užitočnými príspevkami na tému produktu.

5. ATRAKCIA ZÁKAZNÍKOV

Prilákanie klientov na váš profil sa dá usporiadať rôznymi spôsobmi. Najlepšie je, ak sa potenciálni zákazníci prihlásia na odber účtu, aby si prečítali užitočné informácie, zaujímavé videá a články o produkte / službe. Vzájomné predplatné alebo účasť na rôznych maratónoch, spoločné projekty s blogermi tiež pomôžu prilákať zákazníkov.

6. POUŽITIE STORISU

Nový typ publikácie, ktorý sa publiku veľmi páčil na Instagrame, ktorý vám umožňuje vytvárať videozáznamy alebo fotografie a publikovať ich na krátky čas, a pridať publikácie do „večných príbehov“, ktoré sa budú neustále zobrazovať na stránke.

7. MARATÓNY / DÁVKY / SPOLOČNÉ PROJEKTY S BLOGGERMI

To všetko sú skvelé metódy, ako vyhlásiť svoj profil a prilákať zákazníkov, ale všetky tieto činnosti si zvyčajne vyžadujú ďalšie investície. Hraním vášho produktu / služby môžete prilákať mnoho nových potenciálnych zákazníkov, ktorí nakoniec zaplatia náklady. Účasť na projektoch s blogermi sa môžete dohodnúť na vzájomnej reklame a bez toho, aby ste míňali klientov na výmenu peňazí.

8. UŽITOČNÉ POS

Zverejnenie užitočných príspevkov v profile pomôže potenciálnym zákazníkom informovať o vlastnostiach vašej firmy alebo o výbere tovaru. Môžete hovoriť o tom, ako sa tovar vyrába alebo ako si vyberáte dodávateľov surovín a ďalšie. Mnoho ľudí sa zaujíma o podrobnosti podnikania, je zaujímavé vidieť proces vašej práce, vytvorenie produktu.

9. GEOLOKÁCIA A NÁBYTKY

Zadaná geolokácia je veľmi užitočná na prilákanie zákazníkov priamo vo vašej oblasti. To je skvelé pre miestne podniky zamerané na prilákanie zákazníkov v okolí. Hashtagy sú tiež skvelým nástrojom, ktorý vám pomôže odlíšiť vaše podnikanie od ostatných. Môžete prísť s vlastným exkluzívnym hashtagom, ktorý umožní zákazníkom zaregistrovať sa na takýto hashtag a okamžite sa dostať k vašim príspevkom.

Odporúčaná