obchodné

Čo potrebujete pre obchod s oblečením

Čo potrebujete pre obchod s oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Pre tých, ktorí sa rozhodnú zapojiť sa do maloobchodného predaja odevov pre mužov a ženy, sa určite nájde trh - tento trh je rozdelený do mnohých segmentov, z ktorých mnohé sú prakticky „gumené“, to znamená, že novým hráčom umožňujú vytvárať úspešné obchodné podniky.

Image

Najprv musíte rozhodnúť, na ktorej schéme bude váš obchod fungovať. Dve najbežnejšie možnosti sú nezávislé miesto predaja viacerých značiek a obchod otvorený na základe franšízy, to znamená s využitím skúseností a reputácie už rozvinutej siete. Druhá je omnoho jednoduchšia a obzvlášť vhodná pre začínajúceho podnikateľa, v tomto prípade vám franšízingová spoločnosť urobí veľa pre vás, na oplátku dostane časť príjmu a váš súhlas s dodržiavaním jeho pracovných pravidiel a štandardov.

Z hľadiska stratégie je jedným z najdôležitejších krokov pred otvorením obchodu s odevmi výber miesta, kde bude umiestnená. Najprv musíte nájsť vhodné miesto s dobrou premávkou a prenajať si izbu, ktorá spĺňa vaše ciele. Dnešným populárnym riešením tohto problému je dohoda so správou jedného z nákupných alebo nákupných a zábavných centier, ktorá vám umožní zbaviť sa mnohých problémov, ktoré licenčné organizácie obvykle poskytujú vlastníkovi samostatného obchodu.

Ak otvoríte obchod s odevmi v rámci franchisingového systému, váš nadriadený partner s najväčšou pravdepodobnosťou prevezme jeho dizajn, pretože súlad s firemnou identitou je povinnou požiadavkou pre takmer všetky franchisingové spoločnosti. To isté platí pre obchodné vybavenie, ktoré bude pravdepodobne k dispozícii. Ak sa rozhodnete otvoriť nezávislý obchod s viacerými značkami, musíte sa rozhodnúť o otázkach týkajúcich sa dizajnu a dizajnu, takže bez profesionálneho dizajnéra sa neobídete.

Napokon, predajný personál slúžiaci návštevníkom obchodu má veľký význam pri maloobchodnom predaji odevov. Na trhu práce nie je nedostatok konzultantov so skúsenosťami na trhu práce, avšak pri hľadaní predajcu, u ktorého by ste si boli istí, že je to veľmi ťažké. Preto, ak vám skutočne záleží na dobrej povesti vášho budúceho obchodu, nielen najímajte ľudí, ktorí raz a niekde predávali oblečenie, ale zorganizujte pre nich školenie a osobne overte, či sú spôsobilí pracovať s vami.

Ako otvoriť obchod s oblečením

Odporúčaná