obchodné

Čo potrebujete na registráciu IP

Čo potrebujete na registráciu IP

Video: How to set up Hik-Connect on Hikvision CCTV systems 2024, Júl

Video: How to set up Hik-Connect on Hikvision CCTV systems 2024, Júl
Anonim

Ak chcete jednotlivca zaregistrovať ako samostatného podnikateľa, musíte si urobiť kópiu pasu; vyplniť žiadosť o registráciu vo formulári p21001, schválenom uznesením vlády Ruskej federácie; zaplatiť štátny poplatok a predložiť uvedené doklady daňovému úradu.

Image

Do formulára p21001 na prvom hárku napíšte meno a kód registračného úradu, ktorý zodpovedá názvu a číslu daňovej kontroly v mieste vášho bydliska. V súlade s dokladom totožnosti, dátumom a miestom jeho narodenia napíšte priezvisko, meno, priezvisko osoby. Uveďte adresu miesta bydliska (región, mesto, obec, názov ulice, číslo domu, budova, apartmán).

Na druhej strane tejto žiadosti zadajte podrobnosti o preukaze totožnosti (séria, číslo, dátum vydania, kto a kedy bol doklad vydaný). Ak je maloletý občan registrovaný ako IP, mal by uviesť druh, názov a údaje dokumentu, čo je základom pre získanie právnej spôsobilosti ním. Ak je cudzí štátny príslušník zaregistrovaný ako IP, musí uviesť typ, podrobnosti preukazu totožnosti podľa medzinárodných noriem, ako aj informácie o doklade potvrdzujúcom právo tohto cudzinca na pobyt na území Ruskej federácie (povolenie na pobyt, povolenie na prechodný pobyt).

Na tretiu stranu tohto formulára žiadateľ uvedie svoj osobný podpis a dátum vyhotovenia dokumentu. Na hárku A rozhodnite o type hospodárskej činnosti, uveďte kód a názov druhu hospodárskej činnosti podľa All-ruského klasifikátora typov hospodárskej činnosti. Overte podpis jednotlivca, ktorý sa registruje ako samostatný podnikateľ u notára.

Zaplatiť štátny poplatok, predložiť daňovému úradu doklad potvrdzujúci jeho platbu (prijatie, výpis z účtu), ako aj vyplnenú žiadosť vo formulári p21001, kópiu identifikačného dokladu občana Ruskej federácie alebo zahraničného občana (ak sa chce cudzinec zaregistrovať ako IP) a doklad potvrdzujúci právnu spôsobilosť občana (ak je zaregistrovaný maloletý).

Získajte potvrdenie o tom, že daňový úradník dostal predložené dokumenty na liste B tejto žiadosti.

Papierovanie pre registráciu SP

Odporúčaná