ostatné

Čo je to MLM priemysel alebo sieťový marketing

Obsah:

Čo je to MLM priemysel alebo sieťový marketing

Video: Sieťový Marketing & MLM - Konferencia Jún 2019 2024, Júl

Video: Sieťový Marketing & MLM - Konferencia Jún 2019 2024, Júl
Anonim

Sieťový marketing alebo MLM je celkom nový smer v podnikaní. Slovo „sieťový marketing“ u väčšiny ľudí spôsobuje negatívne. Je to pochopiteľné, pretože sa dnes rozviedlo mnoho jednodňových spoločností, ktoré vydávajú za sieťové podnikanie. V skutočnosti to tak nie je. Nazývajú sa tiež finančné pyramídy. A to sú úplne odlišné pojmy.

Image

Čo je to MLM priemysel?

MLM je viacúrovňový marketing, pri ktorom tovar od výrobcu bez sprostredkovateľov okamžite spadá do rúk kupujúceho. Samotné slovo marketing znamená dodávku tovaru od výrobcu a viacúrovňový je systém odmien ľudí za dodávanie tovaru.

Nákup zo siete je oveľa lacnejší ako v bežnom obchode. Nakoniec, až kým tovar nedosiahne, zvýši cenu o viac ako 300%. A budete dosť veľa súhlasiť. To bude zahŕňať nielen produkt, ale aj balenie, reklamu, poštovné, náklady na skladovanie, dane, platbu za prácu.

Čo nám dáva sieťový marketing

  1. Neobmedzený príjem. Koľko práce a koľko zarobíte.
  2. Šanca stať sa milionárom. A vytvorte si vlastné podnikanie.
  3. Nebudú tu šéfovia, budíky, budete slobodní.
  4. Strávte svoju dovolenku kdekoľvek na svete.
  5. Dostávajte darčeky od spoločnosti vo forme automobilov, bytov a peňažných odmien.
  6. Budete komunikovať s úspešnými ľuďmi.

Prečo sa ľudia boja sieťového marketingu?

Najdôležitejšou vecou, ​​ktorej sa ľudia boja, je klam. Pamätajte na 90. roky, keď sa spoločnosť MMM objavila na trhu. Koľko ľudí potom prišlo o peniaze? Z nejakého dôvodu si ľudia myslia, že ide o sieťový marketing a že sa mýlia. V skutočnosti je to finančná pyramída. Neexistuje žiadny produkt alebo služba, za ktoré môžete získať peniaze, ak nedôjde k obratu?

Vo vnútri žijú ľudia so strachom - ale čo keď to nedokážem, nepodarím sa a nemám žiadnych priateľov. Komu môžem predať? Všetko, človek prišiel s ospravedlnením pre seba.

Nie sú peniaze na investovanie do podnikania. Áno, samozrejme, ale prečo kupujeme kožušiny, televízory, drahé telefóny, autá? Na to sú peniaze. Ale z vlastného podnikania nie.

Odporúčaná