Obchodné riadenie

Ako používať internet v malých podnikoch

Ako používať internet v malých podnikoch

Video: How Large Can a Bacteria get? Life & Size 3 2024, Júl

Video: How Large Can a Bacteria get? Life & Size 3 2024, Júl
Anonim

Internet je jedným z najlacnejších zdrojov zákazníkov. Ak sa správne zaoberáte otázkou reklamy a propagácie svojich vlastných projektov, môžete potenciálneho kupujúceho alebo zákazníka získať iba za pár rubľov.

Image

Návod na použitie

1

Definujte svoje cieľové publikum. Povedzme, že vlastníte malé kaderníctvo v jednej z mestských častí. Máte určitý zoznam služieb: pánsky účes, ženský účes, detský účes, svadobný účes a tak ďalej. V rámci každého z týchto bodov musíte najskôr uviesť štruktúru pohlavia a po druhé percento z celkového počtu objednávok.

2

Vytvorte si svoj vlastný web a skupiny na sociálnych sieťach. Ak je projekt malý, môžete to urobiť všetko sami. Na internete je veľa návodov, z ktorých mnohé sú dokonca vo video formáte. Ak nemáte dostatok času a túžby urobiť všetko, môžete si jednoducho objednať služby.

3

Zhromažďujte kľúčové slová na základe vašej analýzy. Napríklad pracujete v Orenburgu v okrese Leninsky. Priamym kľúčovým slovom bude potom „strih žien v okrese Leninsky v Orenburgu“. Rolu tiež zohrávajú nepriame otázky. Napríklad „ako orezať štvorec“ atď. Prinesú omnoho menej zákazníkov, ale nemali by si ich nechať ujsť.

4

Prejdite na stránku pre každú požiadavku na kľúč. Čím viac bude, tým lepšie. Najmite kvalifikovaného SEO špecialistu a copywritera, ktorý môže vykonávať optimalizáciu vyhľadávacieho nástroja. Vypĺňanie nie je rýchly proces, môže to trvať aj niekoľko mesiacov (ak máte veľa žiadostí), čím väčší je váš rozpočet, tým rýchlejšie všetko pôjde.

5

Objednajte si propagáciu. Môžete to urobiť všetko od toho istého špecialistu na SEO. Pomocou vonkajších a vnútorných faktorov bude schopný propagovať váš zdroj vo vyhľadávačoch. Používatelia začnú zadávať dopyty, uvidia váš zdroj pri prvých výsledkoch, prejdú na stránku a s určitou pravdepodobnosťou sa stanú vašimi zákazníkmi.

6

Roztočte skupiny. Najmite manažéra SMM, ktorý sa bude zaoberať obsahom a komunikovať s používateľmi. Ak chcete zvýšiť počet používateľov, musíte si tiež objednať službu. Jeho cena je zvyčajne dosť vysoká, ale výsledok je skutočne veľmi kvalitný.

7

Ak chcete dosiahnuť rýchle výsledky, použite reklamy. Najoptimálnejšie možnosti sú zacielenie a kontext. V prvom prípade umiestňujete reklamy na sociálne siete pre konkrétnu skupinu používateľov. Napríklad iba pre obyvateľov Orenburgu. V druhej časti sa reklamy zobrazia iba používateľom, ktorí zadajú konkrétnu žiadosť. Určili ste ich v kroku číslo 3.

Odporúčaná