Obchodné riadenie

Ako používať obchodné výstavy s maximálnym účinkom

Ako používať obchodné výstavy s maximálnym účinkom

Video: Traders of Unur unite! | New Guest Race | Elvenar 2024, Júl

Video: Traders of Unur unite! | New Guest Race | Elvenar 2024, Júl
Anonim

Popularita výstav ako účinného marketingového nástroja sa každým rokom zvyšuje. Na tomto podujatí môžete tovar nielen prezentovať v priaznivom svetle, ale aj získať množstvo užitočných obchodných známych.

Image

Návod na použitie

1

Aby ste mohli profitovať z účasti na obchodnej výstave, musíte sa vopred postarať o plán prípravy podujatia. Mali by sa v ňom uviesť všetky body, ktoré sa musia dodržiavať. Hlavným je uzavretie dohody o účasti na výstave. Zmierenie môže trvať veľa času, preto sa o to vopred postarajte. Je potrebné si uvedomiť, že na obľúbených výstavách sa najlepšie miesta nakupujú veľmi rýchlo, niekedy rok pred podujatím. Čo najskôr kontaktujte organizátorov a objasnite túto otázku.

2

Ďalej si musíte objednať stojan a jeho dizajn. Čím jasnejšie a kreatívnejšie bude pracovisko na výstave, tým viac pozornosti pritiahnu vaši návštevníci vašej spoločnosti, a teda aj váš produkt. Najviditeľnejšie stánky sú najčastejšie odstraňované pre svoje správy zamestnancami televíznych kanálov. Vďaka tomu dostane produkt ďalšiu bezplatnú reklamu.

3

Určite informujte všetkých svojich zákazníkov, že spoločnosť sa zúčastňuje na výstave. Je vhodné im poslať pozvánky. Takže svojim zákazníkom môžete predstaviť všetky nové produkty bez toho, aby ste museli minúť peniaze na usporiadanie samostatnej akcie.

4

Je potrebné dodatočne upútať pozornosť potenciálneho publika. Inzerujte v špecializovaných publikáciách. Čím viac ľudí zistí vašu účasť na podujatí, tým populárnejší bude váš stánok.

5

Pripravte suveníry a letáky: prívesky na kľúče, perá, letáky, brožúry. Prenájom organizátorov, aby prilákali návštevníkov a pracovali na stánku.

6

Aby bol váš stánok zaujímavý pre návštevníkov, zorganizujte reklamu v samotnom pavilóne. Môže to byť modul v katalógu výstavy, rozhlasové oznámenia atď. Katalóg je prvou vecou, ​​ktorá spadá do rúk tých, ktorí prichádzajú na výstavu. Ak bude vaša reklama na predných stránkach, návštevníci sa určite budú zaujímať o stánok.

7

Usporiadajte stálu prítomnosť zástupcov spoločnosti na stánku. Krátko pred začiatkom výstavy. Vysvetlite, ako hovoriť s potenciálnymi zákazníkmi, ako nadviazať konštruktívnu obchodnú komunikáciu.

8

Naplánujte si stretnutie vo vašom stánku s pohodlnými pohovkami a čajovými doplnkami. Možno nájdete nových obchodných partnerov. Potom môžete diskutovať o ďalšej spolupráci bez toho, aby ste opustili výstavnú plochu.

9

Konajú sa veľké výstavy s frekvenciou 1 - 2-krát ročne. Ak prvá účasť na podujatí nepriniesla spoločnosti významné výsledky, nezúfajte. Postupom času získate skúsenosti, začnete racionálne využívať reklamné platformy a váš stánok na výstave určite zaujme požadovaný počet potenciálnych zákazníkov.

Odporúčaná