obchodné

Ako pomenovať detské oddelenie

Ako pomenovať detské oddelenie

Video: Detské oddelenie s novorodeneckým úsekom Ľubovnianskej nemocnice, n.o. 2024, Júl

Video: Detské oddelenie s novorodeneckým úsekom Ľubovnianskej nemocnice, n.o. 2024, Júl
Anonim

Dobré meno je polovica úspechu. Účasť v obchode a teda aj jeho príjmy závisia od dobrého mena. V budúcnosti sa môže dobre zvolený názov stať značkou spoločnosti. Názov môže byť tiež vynikajúcim reklamným nástrojom. Názov detského oddelenia by sa mal dať ľahko vysloviť, zapamätať a mal by sa spájať s deťmi.

Image

Návod na použitie

1

Definujte svoje cieľové publikum a stavajte na ňom.

2

Názov by mal inšpirovať pozitívne asociácie. V žiadnom prípade nenazývajte obchodnými názvami negatívnych hrdinov detských diel - to môže odradiť návštevníkov.

3

Volanie detského oddelenia podľa mien je tiež zlý nápad. „Olya“, „Katya“ a „Masha“ - neúspešná možnosť. Mená môžu potenciálnym kupujúcim spôsobiť nepríjemné spomienky a asociácie.

4

Volanie obchodu v cudzom jazyku, nezabudnite objasniť jeho presný význam. Možno je za jeho eufóniou skrytý úplný rozpor s témou detského obchodu.

5

Ukážte meno, ktoré ste vymysleli niekoľkým ľuďom, vypočujte si ich názor, možno vás dovedú k správnym myšlienkam. Vyhnite sa pečiatkam, neoriginálnym názvom, aj keď ich používajú obchody v iných mestách. Individualita je vždy cenná.

6

Názov akéhokoľvek obchodu alebo spoločnosti by mal byť spojený s rozsahom organizácie. Toto pravidlo platí v prípade výberu mien pre detské oddelenie. Dobrým zdrojom môžu byť detské knihy a karikatúry, názvy dobrôt atď.

7

Môžete sa obrátiť na reklamnú spoločnosť špecializujúcu sa na túto oblasť, ktorá vám vyberie dobré meno. Ale za to, samozrejme, bude musieť vyslobodiť veľa peňazí.

Venujte pozornosť

V názve nekombinujte ruské a latinské písmená. Toto je pomerne častá chyba.

Užitočné rady

Nechajte niekoľko mien v rezerve. Pri registrácii mena môžete zistiť, že ho už niekto používa.

Pred otvorením obchodu usporiadajte súťaž o najlepšie meno s cenami. Je to dobrý spôsob, ako prilákať budúcich zákazníkov a získať skvelý názov obchodu.

Skúste rôzne spôsoby nájdenia názvu obchodu a určite nájdete to najlepšie.

Odporúčaná