nepopulárne

Čo nazvať klub

Čo nazvať klub

Video: NAJNUDNEJŠÍ KLUB NA SVETE?! 2024, Júl

Video: NAJNUDNEJŠÍ KLUB NA SVETE?! 2024, Júl
Anonim

Názov klubu určuje ďalší vývoj a orientáciu tejto inštitúcie. Aký je názov klubu? K tejto otázke by sa malo pristupovať veľmi dôkladne, nemali by ste si vziať prvé slovo, ktoré sa objaví. Zvážte niekoľko štandardných príkladov.

Image

Budete potrebovať

  • - fikcia

  • - originalita

Návod na použitie

1

Názov klubu by mal zodpovedať všeobecnej téme. Napríklad, ak je interiér, všeobecná myšlienka klubu usporiadaná v morskej téme, názov „Sea Breeze“ alebo „Calm“ je ideálny. A existuje veľa podobných príkladov.

2

Názov klubu by mal byť dobre zapamätateľný a ľahko vysloviteľný. Je možný variant názvu klubu podľa názvu ulice a čísla domu. Napríklad ulica Kommunistov, dom 6 - K6. Krátke a dobre zapamätané.

3

Názov sa môže zvoliť aj v závislosti od teritoriálneho umiestnenia inštitúcie. Ak sa klub nachádza blízko námestia, bude relevantný názov „Miesto“. Ak sa nachádza na križovatke dvoch ulíc, názov môže byť „Križovatka“.

4

Určite približný počet návštevníkov. Ak sa klub nachádza blízko štadióna, najpravdepodobnejšími návštevníkmi budú fanúšikovia športu. V takom prípade by sa mal názov zhodovať. Napríklad šampión, víťazstvo atď. Ak sú v blízkosti inštitútu - miestnymi študentmi budú s najväčšou pravdepodobnosťou návštevníci. Názov je možné zvoliť napríklad „Offset“, „Flash Drive“.

Venujte pozornosť

Pamätajte, že názov klubu je základom úspešného rozvoja podnikania.

Užitočné rady

Pokúste sa v názve klubu nepoužívať mená. Buďte originálny a vyvarujte sa akceptovaných stereotypov. Najmä ak je touto inštitúciou mládež.

Užitočné tipy

Odporúčaná