Obchodné riadenie

Čo nazvať obchod s oblečením

Čo nazvať obchod s oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Zdá sa, že táto záležitosť je malá, keď je všetko pripravené a zostáva len prísť s názvom pre váš obchod. Nie je to také jednoduché, pretože je ťažké nájsť vhodné meno, a to natoľko, že zodpovedá obsahu, a zákazníci si ho ľahko zapamätajú a obľubujú.

Image

Návod na použitie

1

Je zvláštne, že názov môže ovplyvniť úspech obchodu. Ako povedal kapitán Vrungel: „Keď zavoláte loď, vypláva.“ Váš príjem závisí od predaja, predaja kupujúcim a kupujúcich od popularity.

2

Príďte s chytľavým a popisným názvom svojho obchodu. Obmedzte sa na jedno alebo dve slová v názve. Názov by mal byť jednoduchý a ľahko dostupný z úst do úst.

3

Ďalej by vaše meno malo zodpovedať tomu, čo v ňom budete predávať. Napríklad by nebolo správne pomenovať obchod s produktmi Byte, takže by bolo presnejšie zavolať obchod s počítačmi alebo kancelárskymi potrebami.

4

Teraz, keď sa pri vývoji názvu vášho obchodu spomínajú všetky dôležité funkcie, môžete zvážiť niekoľko príkladov názvov špecializovaných obchodov.

Pre predaj výrobkov sú relevantné také názvy ako Alpha, Lodge, Optima, Gourmand, Minima atď.

Pre obchod s nábytkom: váš domov, interiér, pohodlie, pohodlie atď.

Pre kvetinárstvo: Flower Paradise (alebo svet), kvetinárstvo atď.

Názov obchodu s chemickou látkou pre domácnosť môže vyzerať takto: Aroma, Snehulienka, Lesk atď.

5

Každý rok je stále viac a viac obchodov. Preto opatrne pristupujte k názvu svojej otváracej inštitúcie, skúste použiť individuálne a zaujímavé meno.

Odporúčaná