ostatné

Čo nazývať stavebná organizácia

Čo nazývať stavebná organizácia

Video: Znalecký posudok Bratislava SAZO Stavebná a znalecká organizácia 2024, Júl

Video: Znalecký posudok Bratislava SAZO Stavebná a znalecká organizácia 2024, Júl
Anonim

Počet stavebných spoločností sa každý rok zvyšuje, preto je pre podnikateľov čoraz ťažšie zvoliť si názov spoločnosti. Prvá vec, ktorú potenciálni kupujúci budú počuť o vašej spoločnosti, bude jej meno. Je dôležité zaujať k svojmu výberu veľmi zodpovedný prístup.

Image

Návod na použitie

1

Venujte náležitú pozornosť výberu názvu spoločnosti. Na prvý pohľad sa môže zdať, že názov nie je pre úspešný rozvoj podnikania taký dôležitý. To však vôbec nie je, môže sa stať vynikajúcou reklamou alebo naopak zrušiť všetky vaše snahy o podporu stavebných služieb.

2

Brainstorm medzi zamestnancami spoločnosti. Táto technika vás nemusí nevyhnutne viesť k výberu mena, ale určite to uľahčí tento proces. Nechajte všetkých svojich zamestnancov zhromaždiť sa v uvoľnenej atmosfére a striedajte sa a vyslovujte mená, ktoré im prídu na myseľ. Hlavná vec je tu úplná absencia kritiky: žiadny návrh by nemal byť zamietnutý alebo zosmiešňovaný. Všetky možnosti napíšte na kus papiera alebo na špeciálnu dosku.

3

Zo zoznamu vyberte príslušné názvy. Okamžite označte tie návrhy, ktoré opakujú názvy konkurenčných spoločností. Ďalej zvážte, ktoré z možností sú najmenej spojené so stavebným priemyslom, a preškrtnite ich. Prepíšte zostávajúce návrhy a analyzujte, či zodpovedajú nasledujúcim kritériám.

4

Názov stavebnej spoločnosti by mal byť jednoduchý, krátky a nezabudnuteľný. Rovnako dôležitá je aj ľahká výslovnosť. Dohodnite sa, ak je pre spoločnosť ťažké povedať jej meno, čo povedať o zákazníkoch. Maximálny počet slov je 3.

5

Nevolajte spoločnosti cudzie a nepochopiteľné slová, najmä ak sa chystáte napísať meno do azbuky. Po prvé, nie všetci zákazníci pochopia, čo presne vaša spoločnosť robí, a po druhé, je nepravdepodobné, že by strávili čas hľadaním prekladu.

6

Zostaňte v stavebníctve výberom mena. Osoba, ktorá prvýkrát počula o vašej spoločnosti, by mala okamžite pochopiť, čo vaša firma predstavuje, ako pre vás môže byť užitočná. Preto je lepšie opustiť mená, v ktorých sa nachádzajú mená alebo priezviská zakladateľov alebo riaditeľov a skratky.

názov stavebnej organizácie

Odporúčaná