Obchodné riadenie

Ako zavolať cestovnú agentúru

Ako zavolať cestovnú agentúru

Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, Júl

Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, Júl
Anonim

Výber dobrého názvu spoločnosti je veľkým plusom pri propagácii vášho podnikania. Toto vyhlásenie sa vzťahuje na všetky oblasti činnosti vrátane cestovného ruchu. Pokúste sa vybrať názov, ktorý bude rezonovať charakteristikami vašej agentúry.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa cestovná kancelária špecializuje na dovolenku na pláži, jej názov by mal súvisieť s horúcim slnkom, teplým morom a bielym pieskom. Zapíšte si slová, ktoré podľa vás súvisia s plážovými dovolenkami. Požiadajte priateľov, aby urobili to isté. Možno vám môžu ponúknuť zaujímavú možnosť. Môžete tiež triediť názvy plážových letovísk na svete a filtrovať ich najzábavnejšie a najpamätnejšie z nich. Vzhľadom na to, že väčšina populárnych mien je už zadaná, vybratú možnosť je možné doplniť ďalšími slovami. Medzi vhodné možnosti patria slová: raj, slnko, pláž. Hrajte so zvučnými kombináciami a zakončeniami, ktoré sú populárne v turistických názvoch.

2

Ak je väčšina vašich exkurzií v prírode, vyhľadajte slová týkajúce sa geografických objavov a funkcií rôznych krajín. Príklady takýchto slov a fráz: almanach, po celom svete, zemegule, bon plavba. Zdrojom inšpirácie môžu byť historické udalosti, architektonické pojmy, názvy antických miest.

3

Ak plánujete otvoriť náboženskú turistickú agentúru, mali by ste venovať pozornosť slovám súvisiacim s históriou chrámov a kláštorov, ako aj s biblickými motívmi. Dobrou voľbou môže byť meno, ktoré obsahuje slová evanjelizácia, vianočný čas, obálka. Názov cestovnej agentúry sa môže spájať s liečivými prameňmi a všeobecnou regeneráciou tela. Berúc do úvahy skutočnosť, že púť bola pôvodne dlhá cesta na sväté miesto, ako meno si môžete zvoliť slová spojené s potulkami a vzdialenými krajinami. Napríklad vaša spoločnosť sa môže nazývať „cesta očistenia“ alebo „blahoslavená krajina“.

4

Pre agentúru zaoberajúcu sa organizovaním svadobných ciest je vhodné uprednostniť slová, ktoré úzko súvisia so šťastnými chvíľami novomanželov. Dobrou voľbou môžu byť romantické a jemné slová.

Venujte pozornosť

Pomoc pri výbere názvu vašej cestovnej kancelárie. Názov spoločnosti často určuje všetku úspešnú prácu a aj tu sa bez profesionálov nemôžete obísť. Teraz stačí začať s prácou a podniknúť dvadsiaty krok, ktorý sa dá s takou starostlivou prípravou bezpečne nazvať krokom k vrcholu úspechu. Dnes majú mnohí nápad otvoriť cestovnú kanceláriu.

Užitočné rady

Čo je to cestovná kancelária? Môžete použiť akékoľvek variácie s exotickým ovocím (papája, mango atď.), Rajom, riviérou. Experimentujte so slovesami pohybu (go, go, tutu, atď.). Často si vezmite mená atrakcií. Môžete vyskúšať názvy karikatúr (Gummy Bears, atď.). Názvy rastlín (magnólie, atď.). Kombinácie so slovami tour, cruise, vacation, travel.

Naming.Net

Odporúčaná