ostatné

Ako opísať produkt

Ako opísať produkt

Video: Calculus III: The Dot Product (Level 1 of 12) | Geometric Definition 2024, Júl

Video: Calculus III: The Dot Product (Level 1 of 12) | Geometric Definition 2024, Júl
Anonim

Dobre navrhnutý podnikateľský plán zahŕňa komplexný opis produktu, ktorý bude novo organizovaná spoločnosť vyrábať. Aby sa potenciálni investori mohli zaujímať o popis produktu, je potrebné pri jeho zostavovaní postupovať podľa niekoľkých jednoduchých pravidiel.

Image

Návod na použitie

1

Určite povahu problému, ktorý môžu zákazníci vyriešiť pomocou vášho produktu. Nezabudnite sa vopred odvolať na skúsenosti konkurentov a uviesť, ktoré zásadne nové spôsoby a metódy riešenia tohto problému môžete zákazníkom ponúknuť.

2

Uveďte príklady použitia tohto produktu a uveďte pozitívne výsledky testov. Venujte osobitnú pozornosť novým technológiám použitým pri jeho výrobe a kritériám univerzálnosti výrobkov v rôznych situáciách. Musí spĺňať všetky akceptované výrobné a kvalitatívne normy pre výrobky toho istého radu.

3

Uveďte, v ktorej etape výroby sa tento výrobok momentálne nachádza. Samozrejme, najväčšia dôvera bude poskytnutá výrobkom, ktoré sú vo fáze prototypov alebo dokonca hromadnej výroby. Za úspešných okolností sa však niekedy investori môžu zaujímať o hotový projekt alebo dokonca o produktový nápad (najmä v oblasti špičkových technológií).

4

K obchodnému plánu priložte vzorové pokyny k produktu. Opíšte, z čoho bude pozostávať záručný a pozáručný servis produktu (alebo iných foriem servisnej podpory).

5

Uveďte, či existujú príležitosti na ďalšiu modernizáciu a zlepšenie tohto produktu.

6

Ak existuje (alebo sa vyžaduje) patent na tento produkt, ako aj licencia na jeho výrobu, opíšte jeho popis.

7

Analyzovať metódy a metódy výroby a použitia podobných výrobkov vyrábaných konkurentmi (ak existujú). Popíšte spôsoby stanovenia cien produktov v rovnakom riadku s vašimi a ako vaši konkurenti organizujú predajné trhy.

8

V prílohe k tejto časti umiestnite diagramy, tabuľky, tabuľky a fotografie, aby sa vaši potenciálni obchodní partneri mohli vizuálne zoznámiť s vaším produktom.

Odporúčaná