Druhy činností

Ako organizovať lotériové podnikanie

Ako organizovať lotériové podnikanie

Video: Motivačný Veľkofilm o podnikaní na Slovensku 2024, Júl

Video: Motivačný Veľkofilm o podnikaní na Slovensku 2024, Júl
Anonim

Po zákazoch inštalácie hracích automatov v mestách otvoril loterijný podnik v Rusku druhý vietor. Jeho organizácia je však dosť usilovná a vyžaduje si serióznu finančnú analýzu a výpočet všetkých rizík.

Image

Budete potrebovať

  • - registrácia spoločnosti;

  • - registrácia na daňovom úrade;

  • - osvedčenie o prítomnosti alebo neprítomnosti nedoplatkov pri platení daní a poplatkov (za vydanie licencie);

  • - licencia;

  • - tlačené lístky alebo elektronické lotériové stroje;

  • - zverejnenie výsledkov lotérie v médiách;

  • - ceny.

Návod na použitie

1

Pred zorganizovaním lotérie určte okruh svojich potenciálnych zákazníkov, sledujte trh, pripravte podnikateľský plán alebo aspoň predbežnú štúdiu uskutočniteľnosti. Vezmite prosím na vedomie, že podľa súčasných právnych predpisov musí byť do zoznamu cien zahrnutých najmenej 50% predaja vstupeniek. Musíte tiež platiť za prácu distribútorov, prenájom kancelárií, služby dizajnéra, vydávanie lotériových lístkov a ďalšie.

2

Organizovanie lotériovej činnosti:

- zaregistrujte svoju spoločnosť;

- zaznamenala to v daňových službách a sociálnych fondoch, Goskomstat;

- získajte licenciu (upozorňujeme, že na jeho vydanie budete potrebovať osvedčenie o nedostatku dlhu voči rozpočtu).

A pokračujte v priamej organizácii lotérie!

3

Existujú dve hlavné možnosti usporiadania lotérie. Prvá sa týka objednávky a rozosielania tlačených lístkov so špeciálnymi bezpečnostnými značkami, čísla obehu a ceny. Nový zákon „o lotériách“ zmenil lotériové lístky na tlačiarenské výrobky úrovne „B“, to znamená, že každý lístok by mal mať vodoznak, malé písmo a mriežku pozadia súvislých čiar. Preto spolupracujte iba s tlačiarňami s licenciou na výrobu tlačených materiálov odolných voči falšovaniu.

4

Druhou príležitosťou na usporiadanie lotériovej činnosti je nákup elektronických lotériových strojov bez tlačenia lístkov. Nákupom strojov môžete ušetriť na tlačení lístkov, takže premýšľajte o takejto príležitosti na organizáciu firmy.

5

Nezabudnite tiež zvážiť víťazstvo v lotérii. Môže sa o ňom dozvedieť ihneď po zakúpení alebo pri ďalšom kreslení. Väčšina loterijných spoločností uprednostňuje okamžitú lotériu, kde má klient možnosť zistiť výsledok ihneď po zakúpení vstupenky. Je to pre neho veľmi výhodné. Výhoda okamžitej lotérie je tiež v jednoduchšom licenčnom procese. Okrem toho v prípade okamžitej lotérie ušetríte na zverejnení jej výsledkov v médiách.

6

Ak stále chcete robiť remízu, rozhodnite sa pre médiá, kde oznámite výsledky lotérie. Kúpte si vysielací čas, priestor pre noviny atď.

Venujte pozornosť

Na internete je zakázané vykonávať losovanie: Federálna daňová služba, ktorá dohliada na podnikateľskú činnosť, sa obáva hackerov.

Užitočné rady

Nezabudnite na miesta, kde sa budú predávať lotériové lístky. Upozorňujeme, že tikety môžete predávať iba v špecializovaných stánkoch, pobočkách Ruskej pošty FSUE a Sberbank.

ako vytvoriť lotériu na internete

Odporúčaná