obchodné

Ako zorganizovať svoju vlastnú právnickú firmu

Ako zorganizovať svoju vlastnú právnickú firmu

Video: Etika v právnickej praxi 2.10.2013, prednáška organizovaná Manageriou, 2.časť(2/4) 2024, Júl

Video: Etika v právnickej praxi 2.10.2013, prednáška organizovaná Manageriou, 2.časť(2/4) 2024, Júl
Anonim

Pre veľkú väčšinu Rusov je moderná legislatíva mätúci a nelogický systém, a preto mnohí právnici roky úspešne pracujú na poskytovaní súkromných právnych služieb verejnosti. Ako zorganizovať taký výnosný podnik?

Image

Návod na použitie

1

Uskutočnite potrebné štúdie, ktoré potvrdzujú potrebu otvoriť právnu kanceláriu vo vašej oblasti. Vytvorte obchodný plán pre budúcu spoločnosť, ku ktorej určite nezabudnite priložiť cenník s podrobným popisom služieb, kópie osvedčení potvrdzujúcich kvalifikáciu zamestnancov.

2

Podľa toho, či máte v úmysle poskytovať služby fyzickým alebo právnickým osobám, zaregistrujte IP alebo LLC. Na registráciu budete potrebovať povinný balík dokumentov. Získajte certifikát registrácie IP / LLC, ako aj kódy OKVED / OKPO, zaregistrujte pečať organizácie v MCI, otvorte si účet v banke.

3

Na otvorenie spoločnosti špecializujúcej sa na právne poradenské služby nepotrebujete licenciu. V ostatných prípadoch sú potrebné ďalšie licencie (realitná kancelária, znalec, právnik). Ak ich chcete získať, obráťte sa na miestne ministerstvo spravodlivosti, odbornú komisiu, kolégium právnikov. Je však pravdepodobné, že v tomto prípade budete musieť svoju spoločnosť znovu zaregistrovať v súvislosti s rozšírením rozsahu poskytovaných služieb.

4

Nájdite vhodné kancelárske priestory a prenajmite si ich. Je žiaduce, aby sa kancelária nachádzala v obchodnom centre mesta, a to napriek skutočnosti, že v tomto prípade budú náklady na prenájom priestorov oveľa vyššie.

5

Kúpte si všetko potrebné kancelárske vybavenie, kancelárske potreby a nábytok.

6

Nájom zamestnancov. Ak ešte nemáte dostatok finančných prostriedkov, prilákajte mladých odborníkov, ktorým môžu byť vyplatení menej ako vysokokvalifikovaní právnici, ale získate zodpovedných a výkonných zamestnancov bez akýchkoľvek sťažností týkajúcich sa úrovne platby.

7

Uverejnite inzerát o svojej spoločnosti v médiách a na internete. Nezabudnite uviesť, aký druh služieb poskytujete verejnosti alebo organizáciám.

Odporúčaná