obchodné

Ako organizovať obchod

Ako organizovať obchod

Video: Ako zorganizovať večeru (NAŠI) 2024, Júl

Video: Ako zorganizovať večeru (NAŠI) 2024, Júl
Anonim

Aby sa maximalizovali zisky získané z podniku, je potrebné nielen nájsť najväčší možný počet zákazníkov, ale tiež zodpovedne znášať náklady, ktoré spoločnosti vzniknú v priebehu činnosti, inak sa predaj zníži, aby sa zabezpečili činnosti podniku a nepriniesol žiadny zisk., Obchod by sa mal organizovať predovšetkým s minimalizáciou nákladov a nákladov.

Image

Budete potrebovať

- počítač

Návod na použitie

1

Identifikujte cieľovú skupinu, pre ktorú je váš produkt zacielený. Rozhodnite sa o optimálnom mieste, pokiaľ ide o prenájom a priepustnosť vašej cieľovej skupiny. Hlavným kritériom by mal byť pomer cena / priepustnosť.

2

Uskutočňujte propagačné akcie, či už ide o distribúciu letákov, reklamu vašej organizácie na miestach v blízkosti jej miesta, alebo otvorenú ochutnávku produktu. Tak či onak, to všetko pomáha prilákať zákazníkov.

3

Rozvíjať potrebnú povahu odmeňovania pracovníkov. Určte čas najväčšej a najmenšej pracovnej záťaže vašej organizácie av súlade s tým stanovte rozvrh práce zamestnancov.

4

Sledujte svoje nákupné náklady a skontrolujte, či je pravda, že vaše nákupné náklady sú minimálne. V opačnom prípade vyhľadajte dodávateľa s primeranejšími cenami.

5

Skontrolujte logistiku a vytvorte lepší model prepravy. Možno je trasa, ktorou sa vám tovar dodáva, dobrá, ale možno nie je optimálna.

Venujte pozornosť

Je výhodnejšie mať malých zamestnancov a pravidelne im vyplácať bonusy, ako mať veľkých zamestnancov a vysokú fluktuáciu zamestnancov.

Užitočné rady

Čím menej utratíte, tým viac dokážete manipulovať s cenou tovaru.

Odporúčaná