Druhy činností

Ako otvoriť akvárium

Ako otvoriť akvárium

Video: PLANTED AQUARIUM SETUP - A SPECTACULAR FOREST AQUASCAPE IN JUST 80 LITERS 2024, Júl

Video: PLANTED AQUARIUM SETUP - A SPECTACULAR FOREST AQUASCAPE IN JUST 80 LITERS 2024, Júl
Anonim

Páčilo sa vám chovať ryby ako dieťa? V tomto prípade môžete kombinovať podnikanie s radosťou a vytvoriť spoločnosť špecializujúcu sa na chov a predaj rýb. Psychológovia tvrdia, že voda a jej obyvatelia pôsobia na človeka priaznivo, upokojujú ho a vyrovnávajú.

Image

Oblasť činnosti, ako je akvárium, nevyžaduje kapitálové investície. Ktokoľvek to môže urobiť, po prečítaní literatúry o chove rýb a starostlivosti o ne. Nezabudnite však, že budete ako v podnikaní, pretože nemôžete opustiť a opustiť obyvateľov akvárií.

Najprv sa samozrejme musíte zaregistrovať na daňovom úrade. Bez tejto fázy bude vaše podnikanie nezákonné. Môžete zadať IP alebo môžete LLC, všetko záleží na vašom želaní.

Keďže obchod s akváriami je v Rusku veľmi populárny, s cieľom prilákať zákazníkov by ste sa mali o niečo zaujímať. Povedzme, že môžete chovať vzácne druhy rýb, predávať nezvyčajné doplnky do akvárií (svetelné kamene, neobvyklé nádoby atď.). Zákazníkom tiež môžete ponúknuť akvária na objednávku.

Nakupujte kontajnery rôznych veľkostí a tvarov od dodávateľov. Časť môžete nechať na implementáciu, ďalšiu - použiť na chov rýb. Budete tiež potrebovať príslušenstvo, ako sú filtre, riasy, kamienky a ďalšie. Predpokladajme, že môžete implementovať dekorácie pre akváriá navrhnuté ako potopené lode, truhly so zlatom atď.

Získajte rybu. Ak chcete prilákať čo najviac zákazníkov, zamerajte sa na exotické druhy. Dostaňte aj ďalších obyvateľov fauny, napríklad žaby, korytnačky, malé krokodíly. Musíte získať domáce zvieratá od chovateľa, neskúšajte šetriť peniaze nákupom rýb na trhu. Pamätajte, že avaritída platí dvakrát!

Ak v počiatočnom štádiu nemáte veľké prostriedky, môžete si mini-obchod zariadiť doma. Na prilákanie zákazníkov využívajte služby reklamných agentúr. Propagujte svoje podnikanie prostredníctvom webu, napríklad prostredníctvom sociálnych sietí.

Odporúčaná