obchodné

Ako otvoriť leteckú spoločnosť

Ako otvoriť leteckú spoločnosť

Video: Jak se řídí letecká doprava HD Dokumenty TV 2024, Júl

Video: Jak se řídí letecká doprava HD Dokumenty TV 2024, Júl
Anonim

Podnikanie leteckých spoločností je v súčasnosti veľmi dôležité. Budete musieť spojiť veľký personál a poskytnúť cestujúcim cenné služby. Ak uspejete, zaručíte svojim zákazníkom bezpečné lety za nízke ceny. Zistíme, čo ešte treba urobiť na otvorenie leteckej spoločnosti.

Image

Budete potrebovať

  • - finančný plán;

  • - bankové investície;

  • - personál;

  • - lietadlá.

Návod na použitie

1

Napíšte podnikateľský plán leteckej spoločnosti. Je nápadne odlišná od všetkých ostatných obchodných činností na svete. Musíte jasne naplánovať, ako a kde získate lietadlá. Dozviete sa o úspechu bývalých alebo existujúcich leteckých spoločností a zistite, v ktorej oblasti môžete uspieť. Nakoniec urobte podrobný diagram svojho obchodného plánu.

2

Rozhodnite sa, koľko lietadiel potrebujete prvýkrát. Najlepšie je začať s malým množstvom. Môžete zvýšiť ich počet podľa potreby, ale to sa nestane okamžite. Príliš málo lietadiel bude pre zákazníkov znamenať malý výber, príliš veľa - strata finančných prostriedkov v prípade zlyhania. Takže plánujte to najlepšie a pripravte sa na to najhoršie.

3

Odošlite svoj podnikateľský plán bankám na financovanie. Vyberte si miestnu banku alebo finančnú spoločnosť, ktorá je viac naklonená rozvoju tohto typu podnikania.

4

Prilákajte nových zákazníkov pred začatím podnikania. Nastavte logo svojej spoločnosti. Dobre pracujte na obraze, názve a slogane spoločnosti. Pomôže to pri propagácii vašej značky. Jej vstup na trh je pre mladú spoločnosť najdôležitejším aspektom. Ukázať výhody svojho podnikania pred ostatnými.

5

Preskúmajte svojich konkurentov. V oblasti leteckej spoločnosti budete súťažiť s miestnymi a svetovými hráčmi. Vedieť, kto sú a kde ich cestujúci lietajú. Zistite, aké výhody ponúkajú svojim zákazníkom.

6

Nastavte si druh odmeny pre svojich zákazníkov. Môže to byť karta alebo zľavový systém. Ak im ponúknete väčšiu vzdialenosť už za najazdené kilometre, ocenia vás viac ako ostatní. Táto metóda funguje vo veľkých spoločnostiach a bude fungovať za vás.

7

Získajte federálne, štátne a miestne povolenia na rozvoj podnikania v leteckej doprave.

8

Teraz môžete upraviť svoj podnikateľský plán. Jasne opíšte, aký zisk získate počas prvého roka, 5 a 10 rokov. Odošlite tento revidovaný plán bankám. Vyriešte všetky svoje otázky. Buďte k investorom úprimní - to je kľúč k úspechu v tomto type podnikania.

9

Urobte veľké otvorenie svojej leteckej spoločnosti. Určite sa môžete uchýliť k lacnejšej alternatíve, ale jednoducho si ju nevšimnete. Urobte prvý skúšobný let a odstráňte všetky vzniknuté nedostatky. Potom odvážne pokračujte v preprave.

Užitočné rady

Dôkladne premýšľajte o tom, či bude tento druh podnikania požadovaný v mieste bydliska.

Odporúčaná