obchodné

Ako otvoriť spoločnosť v Kazachstane

Ako otvoriť spoločnosť v Kazachstane

Video: Boris Valabík: Hrať v Kazachstane bol horor. Na jedálničku majú psa a koňa 2024, Júl

Video: Boris Valabík: Hrať v Kazachstane bol horor. Na jedálničku majú psa a koňa 2024, Júl
Anonim

Aj keď nemáte kazašské občianstvo, v tejto krajine si môžete založiť spoločnosť obvyklým spôsobom ustanoveným pre registráciu právnických osôb. Registrácia jednotlivého podnikateľa si však bude vyžadovať aspoň povolenie na pobyt v Kazachstane.

Image

Budete potrebovať

- peniaze za schválený kapitál.

Návod na použitie

1

Rozhodnite o umiestnení právnickej osoby, pripravte základné imanie na PCV, uveďte kódy druhov hospodárskej činnosti, pomenujte spoločnosť.

2

Pripravte si balík základných dokumentov v ruskom a kazašskom jazyku (každý by mal byť v 3 kópiách). Formuláre pre dokumenty môžete získať na úrade územného súdnictva v mieste vášho dočasného pobytu. Podajte žiadosť o štátnu registráciu právnickej osoby, v ktorej uveďte: - názov spoločnosti, - právnu adresu, - zloženie a počet zriaďovateľov, - kód krajiny, - kódy druhov hospodárskej činnosti, - výšku základného imania, - približný počet osôb, ktoré budú pracovať v spoločnosť.

3

Vykonajte všetky základné dokumenty v súlade s požiadavkami. Ak ste sa vy a ďalší zakladatelia spoločnosti rozhodli vykonávať svoje činnosti na základe vzorovej zmluvy, potom nebudete potrebovať zakladateľskú listinu. Ak ste jediným zakladateľom, nepotrebujete zmluvu.

4

Otvorte si účet a vložte naň autorizovaný kapitál. Zaplaťte štátny poplatok. Preneste celý balík dokumentov (vrátane apoštolov dokladov totožnosti a prenájmu priestorov) orgánu územnej spravodlivosti. Registrácia sa uskutoční do 3 dní.

5

Spravodlivosť: - osvedčenie o štátnej registrácii právnickej osoby, - osvedčenie BIN.

6

Ak plánujete otvoriť IP v Kazachstane, budete potrebovať povolenie na pobyt v tejto krajine alebo trvalú registráciu. Predložte justičným orgánom DIČ, výpis z knihy domácich, fotografia 3.5 × 4.5. Urobte vyhlásenie, v ktorom okrem osobných údajov a adresy IP uveďte zoznam činností. Osvedčenie o štátnej registrácii dostanete do 3 dní odo dňa predloženia dokumentov.

Odporúčaná