obchodné

Ako otvoriť golfový klub

Ako otvoriť golfový klub

Video: How to change rear brake shoes on VW GOLF 2 (TUTORIAL AUTODOC) 2024, Júl

Video: How to change rear brake shoes on VW GOLF 2 (TUTORIAL AUTODOC) 2024, Júl
Anonim

Otvorenie golfového klubu je snom mnohých profesionálnych hráčov. Môžete si vybudovať firmu zameranú na váš obľúbený šport. So správnou prípravou a trpezlivosťou sa môže stať veľmi ziskovou, keďže vašimi klientmi budú muži a ženy všetkých vekových skupín.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - financovanie;

  • - licencie a povolenia;

  • - dodávatelia zásob;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Vyberte služby, ktoré ponúkate zákazníkom, a vybavenie, ktoré sa bude používať. Pozemok si môžete kúpiť na usporiadanie ihriska, alebo ho môžete vybaviť v špeciálnom školiacom pavilóne. Ak nemôžete usporiadať pole, môžete jednoducho otvoriť špecializovaný obchod, ktorý predáva vybavenie pre golfové palice.

2

Poďte s chytľavým menom pre golfový klub. Príliš bežné názvy sa dajú ľahko zabudnúť alebo zamieňať s názvami iných podnikov. Jedinečný názov klubu pomôže golfistom spomenúť si na svoju inštitúciu.

3

Vytvorte obchodný plán, v ktorom podrobne uvediete všetky prioritné úlohy a konečný cieľ podnikania. Mali by tiež obsahovať vaše stratégie a rozpočtové plánovanie. Vzorové obchodné plány zdarma nájdete na internete.

4

Získajte pôžičku pre malú firmu vo finančnej inštitúcii podľa vášho výberu. Potrebujete počiatočný kapitál na nákup alebo prenájom budovy, nákup vybavenia, platbu licencií a štátnych poplatkov, dodatočné náklady a vytvorenie klientskej základne. Ak banka odmietne poskytnúť pôžičku, zvážte ďalšie zdroje financovania. Vyhľadajte pomoc od príbuzných, priateľov a od kohokoľvek, kto zdieľa váš nápad. Navštívte miestnu obchodnú komoru a vyskúšajte jej služby.

5

Navštívte miestnu vládu a získajte miestne a štátne povolenia a obchodné licencie. Požiadavky sa líšia v závislosti od vašej krajiny, regiónu a obce. Informácie o tom, ako získať federálne daňové identifikačné číslo, nájdete na webovej stránke daňového úradu.

6

Nájdite dodávateľov, ktorí vám môžu poskytnúť golfové vybavenie. Tieto informácie nájdete na internete alebo v tematických papierových publikáciách.

7

Uverejňujte pracovné miesta v miestnych novinách a na pracovných miestach. Ideálnymi kandidátmi by mali byť skúsení golfisti, aby správne slúžili inštitúcii a pomohli klientom naučiť sa šport. Usporiadajte slávnostné otvorenie klubu. Propagujte ho vo všetkých miestnych médiách.

Odporúčaná