obchodné

Ako otvoriť investičný fond

Ako otvoriť investičný fond

Video: Ako si otvoriť investičné sporenie v apke George 2024, Júl

Video: Ako si otvoriť investičné sporenie v apke George 2024, Júl
Anonim

Súkromné ​​investície sú základom globálnej ekonomiky. Začatie riadenia súkromných investícií nebude ľahká úloha, ale so odhodlaním, znalosťami a trochou šťastia budete so spoluprácou spokojní.

Image

Budete potrebovať

  • - investičná stratégia;

  • - dobrý marketing;

  • - investori.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, aké investície budete investovať, na ktorom trhu sa bude zaoberať vaša spoločnosť. Najtypickejšie činnosti súkromných investičných spoločností sú operácie s akciami a dlhopismi, ale mnohé z nich tiež pôsobia na komoditné futures, meny a rôzne opčné stratégie.

2

Usporiadajte svoju spoločnosť. Ak ste vlastníkom alebo prevádzkovateľom, je to relatívne jednoduché. Musíte sa rozhodnúť, do ktorých oblastí je lepšie investovať a ako správne rozdeliť kapitál v súlade s vybranými oblasťami. Ak máte v úmysle začať s väčšími prevádzkami a zamestnávať niekoľko zamestnancov, zvážte organizáciu spoločnosti prostredníctvom oddelenia. Otvorte oddelenia dlhopisov, tovaru, meny, ako aj oddelenie pre záležitosti investorov a ďalšie administratívne záležitosti, z ktorých každé by mal byť spravovaný vyšším zamestnancom.

3

Vyberte typ právnickej osoby. Väčšina investičných spoločností je organizovaná ako mini-korporácie, spoločnosti s ručením obmedzeným. Poraďte sa so svojím účtovníkom aj o tom, ktorý daňový stav je pre vás najvhodnejší. Napríklad, ak máte formulár LLC, môžete byť zdanení iba príslušnou daňou.

4

Zaregistrujte sa na príslušných regulačných orgánoch. Väčšina súkromných investičných spoločností sa musí zaregistrovať v cenných papieroch a burzách, ale ak sa vaša spoločnosť špecializuje na jedinečné finančné produkty a transakcie, je možné, že sa budete musieť zaregistrovať aj v komisii pre obchodovanie s komoditami a národnom združení pre cenné papiere.

5

Prilákajte investorov. Môžu to byť jednotlivci aj inštitúcie. Monitorujte dodržiavanie regulačných požiadaviek na uchovávanie súkromných informácií, analyzujte riziká a prínosy vašej investičnej stratégie.

  • Podielový fond.
  • ako vytvoriť investičný fond

Odporúčaná