obchodné

Ako otvoriť IP v Omsku

Ako otvoriť IP v Omsku
Anonim

Vlastné podnikanie, prázdne a malé - je príležitosťou na tvorivú činnosť a nezávislosť. Len pre začínajúce malé podniky vytvoril štát systém registrácie individuálnych podnikateľov bez toho, aby sa vytvoril právny subjekt. Ako je možné získať takúto registráciu napríklad v Omsku?

Image

Budete potrebovať

  • - DIČ;

  • - žiadosť o registráciu DV;

  • - peniaze na zaplatenie poplatku;

  • - pas.

Návod na použitie

1

Získajte individuálne daňové číslo - DIČ. Ak to chcete urobiť, kontaktujte daňový úrad v mieste bydliska alebo zaregistrujte žiadosť na internete na webovej stránke Federálnej daňovej služby -

2

Zhromaždite zvyšné dokumenty na registráciu jednotlivého podnikateľa. Urobte vyhlásenie, ktorého formulár je k dispozícii na už uvedenom webovom sídle Federálnej daňovej služby. Taktiež si urobte kópiu pasu a prípadne vyplňte žiadosť o zjednodušený daňový systém pre tohto jednotlivého podnikateľa.

3

Zaplaťte štátny poplatok. Pre rok 2012 je to 800 rubľov. Podrobnosti nájdete na webovej stránke Federálnej daňovej služby, v časti venovanej vášmu regiónu, alebo v Sberbank, na špeciálnom informačnom stánku venovanom platbe rôznych poplatkov za administratívu.

4

Predložte balík dokumentov na registráciu na Federálnej daňovej službe v mieste bydliska. Jeho súradnice nájdete v adresári organizácií alebo na webovej stránke Federálnej daňovej služby. Po niekoľkých pracovných dňoch pre vás budú pripravené registračné dokumenty, ktoré budete musieť vyzdvihnúť.

5

Zaregistrujte svoju organizáciu v dôchodkovom fonde. Ako ďalší dokument budete musieť predložiť osvedčenie o dôchodkovom poistení. Adresa pobočky PFR v Omsku je 71/1 Chapaeva Street.

6

Ak sa chystáte najať zamestnancov, musíte sa ako samostatný podnikateľ zaregistrovať aj vo Fonde sociálneho poistenia. Adresa najbližšej pobočky organizácie nájdete na jej oficiálnych webových stránkach - http://www.fss.ru/ Pobočka Omsk sa nachádza na ulici Pushkina 67.

7

Otvorte si bankový účet ako samostatný podnikateľ. Vyberte si banku, ktorá ponúka podmienky, ktoré sú pre vašu situáciu najpohodlnejšie. Informácie o anks pracujúcich v Omsku, o špecifikách ich ponúk a nákladoch na služby nájdete na webovej stránke

Odporúčaná