obchodné

Ako otvoriť obchod s dlaždicami

Ako otvoriť obchod s dlaždicami

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Stavebné obchody sú žiadané po celom svete, pretože skôr alebo neskôr niekto opraví, postaví si svoj vlastný domov alebo zariadi svoje pracovisko. Otvorenie skladu stavebných materiálov s kompetentným prístupom môže priniesť pomerne vysoké zisky.

Image

Návod na použitie

1

Nájdite vhodný obchod pre svoj obchod. Je dôležité zvoliť štruktúru, ktorá vyhovuje nielen obchodnému poschodiu, ale aj skladu, ako aj kancelárskym priestorom. Poloha je tu dôležitá. Najlepšie je zvoliť strednú plochu (nie centrum mesta a nie okrajovú oblasť). Zvážte prístupové cesty do budovy, možnosť príchodu z rôznych oblastí a stav budovy. Uzatvorte dohodu s prenajímateľom pre vybrané priestory.

2

Pripravte si balík zložiek a povolení. Ak to chcete urobiť, musíte obísť viac ako jednu inštanciu. Budete potrebovať povolenia a schválenia od miestnej správy, hasičov, energetických inžinierov, daňových inšpektorátov a hygienických a epidemiologických staníc.

3

Objednajte si pečať a podpíšte svoj obchod. Ak existuje viac označení, mali by byť navrhnuté v rovnakom štýle. Získajte potrebnú súpravu obchodného vybavenia, berúc do úvahy sortiment vášho produktu, v našom prípade dlaždice. Nakúpte vhodné police, police a ďalšie vybavenie. Nezabudnite na stojan pre predajcu a ďalšie potrebné maličkosti.

4

Usporiadajte vybavenie na svojom mieste v obchode. Premýšľajte nad radom dlaždíc. Je dôležité vykonať jemné výpočty, pretože cena nákupov a predajov, prostriedky, ktoré máte v súčasnosti, sú dôležité. Pre začiatočníkov je najlepšie kúpiť toľko tovaru, koľko by človek potreboval na drobné alebo väčšie opravy, ale jeho sortiment je lepšie diverzifikovať.

5

Vyhľadajte dodávateľov. Výrobcovia spravidla spolupracujú s málo známymi obchodnými podnikmi na podmienkach úplnej platby za tovar, je to však menej ziskové ako predávať dlaždice. Pokúste sa nájsť práve takúto možnosť spolupráce. Nekupujte veľké množstvá, ponúknite kupujúcemu širokú škálu a rozmanitosť.

6

Vytočte potrebný tím pokladníkov, obchodných konzultantov, správcov, účtovníkov v závislosti od objemu vášho obchodu. Ozdobte okná umiestnením produktu na správne miesto. Správny dizajn je tu dôležitý, pretože od neho bude závisieť váš predaj. V tejto fáze si môžete najať profesionálneho obchodníka.

7

Premýšľajte o CCTV systéme na obchodnom parkete a nainštalujte ho.

8

Objednajte si reklamu pre svoju firmu. Je dôležité, aby vás poznali nielen v meste, ale aj v okolitých oblastiach. Na tento účel môžete použiť rozhlas a televíziu, reklamu vo výťahoch a zamyslieť sa nad vytvorením vlastnej stránky.

Odporúčaná