obchodné

Ako otvoriť dielňu na opravu počítačov

Ako otvoriť dielňu na opravu počítačov

Video: #145 oprava PC zdroja Seasonic 660W 2024, Júl

Video: #145 oprava PC zdroja Seasonic 660W 2024, Júl
Anonim

Na trhu nie je nedostatok opravovní počítačov. Nie všetky z nich však môžu poskytovať skutočne kvalitné služby. Preto s dostatočnými znalosťami, skúsenosťami a potrebnými nástrojmi môžete dielňu bezpečne otvoriť.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - nástroj.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ a legalizujte svoje podnikanie.

2

Ak chcete vykonať opravu počítača vysokej kvality, musíte nielen porozumieť technike a dokonale zvládnuť spájku. Mali by ste byť dobrým špecialistom na opravy osobných počítačov, ktoré majú svoje vlastné nuansy. Je tiež potrebné vybrať majstrov s určitými znalosťami a skúsenosťami, aby ste nemuseli neskôr opakovať svoju prácu alebo kompenzovať zákazníkom škody za poškodené zariadenie.

3

Nájdite a prenajajte izbu v najpriechodnejšej časti mesta. Najlepšie sa to deje vedľa nejakého hardvéru, ktorý predáva počítače. To je zvlášť výhodné, ak tento obchod nemá vlastné servisné stredisko, a to sa zistí. Potom s nimi môžete uzavrieť dohodu o spolupráci.

4

Získajte potrebný nábytok, náradie na opravu vybavenia, skúšobné zariadenie. Na tieto veci by ste nemali šetriť, pretože vo väčšine prípadov kvalita a rýchlosť opravy závisí od nástroja kvality a schopností majstra.

5

Vytvorte cenník vykonávania určitých opráv. Ceny by nemali byť vyššie ako konkurencia, ale nemusíte podceňovať náklady na svoju prácu.

6

Nájdite dodávateľov náhradných dielov pre počítače a notebooky. Najlepšia voľba, ak sa stanete predajcom jednej z nich alebo viacerých spoločností. Potom môžete nielen opraviť vybavenie, ale aj predať komponenty, ktoré vám prinesú ďalší príjem.

7

V blízkosti vášho servisného strediska uverejňujte reklamy na poskytovanie služieb počítačového servisu, pravidelne rozdeľujte letáky na poštové schránky okolitých domov. Robte oznámenia v novinách a na tabuľkách na internete.

predajňa počítačov

Odporúčaná