ostatné

Ako otvoriť zastúpenie na Ukrajine

Ako otvoriť zastúpenie na Ukrajine

Video: Café Európa: Aktuálna situácia na Ukrajine 2024, Júl

Video: Café Európa: Aktuálna situácia na Ukrajine 2024, Júl
Anonim

Postavenie zastúpenia zahraničnej spoločnosti na Ukrajine jej umožňuje získať množstvo colných a daňových výhod. Zastúpenie nemusí mať k dispozícii základné imanie a nesmie získať povolenie na zamestnávanie cudzozemcov tejto krajiny.

Image

Návod na použitie

1

Pripravte všetky potrebné dokumenty na predloženie Ministerstvu hospodárstva Ukrajiny, a to: - osvedčenie o registrácii vašej spoločnosti, - osvedčenie od banky (originál s overeným podpisom zamestnanca banky, ktorý osvedčenie vydal), - splnomocnenie na zastupiteľské funkcie na Ukrajine vydané konkrétnej osobe, s uvedením oprávnenia zástupcu, - informácií o splnomocnenom zástupcovi, Ministerstvo hospodárstva Ukrajiny môže požadovať ďalšie doklady, v závislosti od rozsahu vašej činnosti a obchodných záujmov na území ach krajina.

2

Kontaktujte notára a uistite sa, že všetky dokumenty sú preložené do ukrajinčiny. Skontrolujte, či sa údaje v origináli a kópii zhodujú.

3

Všetky dokumenty, ktoré máte so žiadosťou, odošlite ministerstvu hospodárstva. Urobte vyhlásenie o oficiálnom hlavičkovom papieri vašej spoločnosti. Malo by obsahovať: - názov spoločnosti a dátum jej založenia, - adresu, kontaktné telefónne čísla, fax a e-mail, - rozsah pôsobnosti spoločnosti, - názov mesta, v ktorom chcete otvoriť zastúpenie, - počet nerezidentských zamestnancov Ukrajina, - názov banky a číslo účtu, - účel otvorenia a pôsobnosť zastupiteľského úradu, - informácie o obchodnej spolupráci s ukrajinskými partnermi, - informácie o možných vyhliadkach na spoluprácu, žiadosť musí byť podpísaná generálnym riaditeľom spoločnosti. ii a jeho podpis je notársky overený.

4

Za papierovanie sa účtuje poplatok vo výške stanovenej Kabinetom ministrov Ukrajiny. Lehota na registráciu je 60 pracovných dní odo dňa predloženia dokumentov. Po získaní osvedčenia o registrácii ako zahraničného zástupcu kontaktujte daňové a colné služby Ukrajiny a požiadajte o registráciu.

Odporúčaná