obchodné

Ako otvoriť reštauráciu McDonald's

Ako otvoriť reštauráciu McDonald's

Video: Restaurant Music - Lounge & Bossa Nova 2020 2024, Júl

Video: Restaurant Music - Lounge & Bossa Nova 2020 2024, Júl
Anonim

Vytvorenie takého veľkého obchodného projektu, ako je reštaurácia McDonald's, si vyžaduje nielen veľký počiatočný kapitál, ale aj znalosť niektorých funkcií. Ale je tu jedna výhoda tohto typu aktivity - nemusíte premýšľať vopred o pláne implementácie projektu, pretože McDonald's je distribuovaný ako franšíza (hotový systém).

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - internet;

  • - podnikateľský plán;

  • - počiatočný kapitál;

  • - dokumenty;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Prejdite na oficiálnu webovú stránku spoločnosti McDonald's a uistite sa, že si môžete otvoriť podobnú reštauráciu vo svojej krajine bydliska. Nájdete ju v podpornej službe tohto prostriedku. Do podpory napíšte názov krajiny a PSČ. Čoskoro dostanete odpoveď na vašu žiadosť.

2

Zhromaždite počiatočný kapitál. Náklady na franšízu (právo na založenie spoločnosti) vás budú stáť 45 000 dolárov ročne. Toto je daň, ktorú spoločnosť účtuje. Na fyzické otvorenie reštaurácie budete potrebovať 1, 4 - 1, 8 milióna dolárov. Spoločnosť McDonald's však umožňuje iba 40% z tohto počtu. Zvyšnú čiastku je možné prideliť na 7 rokov splácaním úveru v banke, s ktorou spoločnosť spolupracuje.

3

Ak nemáte požadovanú sumu, urobte plán splácania úveru. Vypočítajte, na základe hrubých štatistík, aký čistý zisk získate, keď úspešne začnete podnikať. Musíte odobrať štatistiku svojho regiónu. Tieto čísla ovplyvnia iba to, či môžete splatiť svoje dlhy alebo nie. Ak si nie ste istí, začnite priťahovať kapitál súkromných investorov a podobne zmýšľajúcich ľudí.

4

Získajte špeciálne školenie McDonald pre majiteľov reštaurácií. Predtým, ako budete môcť takúto organizáciu skutočne viesť, budete musieť študovať na plný úväzok alebo v neprítomnosti od 12 do 24 mesiacov.

5

Zhromaždite všetky potrebné dokumenty na začatie výstavby reštaurácie. Musíte mať povolenie na podnikanie (DIČ, IP), povolenia na protipožiarnu ochranu, sanitárne a epidemiologické závery a dokumenty Bytového úradu.

6

Nájdite zamestnancov, aby ste mohli začať. V čase otvorenia reštaurácie budete potrebovať najmenej 20 osôb. Postarajte sa o túto otázku vopred. Uverejňujte reklamy vo svojich miestnych komerčných novinách a online. Budete potrebovať kuchárov, správcov, čašníkov, predajcov, strážcov atď. Vyberte kandidátov.

7

Začnite krok za krokom plán na začatie podnikania. Ak máte kapitál, vedomosti, dokumenty a personál pripravený na prácu, môžete už priamo pristúpiť k výstavbe reštaurácie. Po dokončení postupujte podľa zvyšných krokov v pláne rozvoja podnikania.

Venujte pozornosť

Tento druh podnikania zahŕňa zaplatenie 12, 5% z celkového ročného poplatku spoločnosti. Franšízová dohoda spoločnosti McDonald sa uzatvára na 20 rokov.

  • Ako otvoriť McDonald's v roku 2018
  • otvorené mcdonaldy v roku 2018

Odporúčaná