Druhy činností

Ako otvoriť predajný kiosk

Ako otvoriť predajný kiosk
Anonim

Existuje mnoho spôsobov, ako otvoriť firmu bez toho, aby ste mali veľa peňazí vo vrecku. Jedným z nich je otvorenie kiosku. Túto myšlienku osvetľuje veľa začínajúcich podnikateľov. Koniec koncov, je to nízkonákladový a nákladovo efektívny podnik, ktorý môže priniesť svojmu majiteľovi dobrý príjem s relatívne malými finančnými investíciami.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa u daňového úradu v mieste registrácie ako samostatný podnikateľ. A okamžite požiadajte o prevod do zjednodušeného daňového systému. Môžete to urobiť sami alebo pomocou organizácií, ktoré poskytujú podobné služby.

2

Získajte povolenie na inštaláciu stánku. Možno ich získať v obci v súlade s platnými zákonmi. V malých mestách je tento postup dosť rýchly a bez komplikácií, ale vo veľkých mestách, aby ste dostali povolenie, musíte sa zúčastniť výberového konania. Ponuka sa považuje za platnú, ak sa na nej zúčastnilo niekoľko podnikateľov ako záujemcov o jedno miesto. Túto prekážku môžete prekonať, ak odošlete 2 žiadosti naraz: jednu vo vašom vlastnom mene a druhú, napríklad v mene svojho priateľa. Je tiež potrebné získať povolenie na riadenie architektúry a urbanizmu. Po vydaní tohto dokumentu je potrebné dohodnúť sa s obchodným oddelením mesta.

3

Ďalej môžete začať inštalovať kiosk. Po inštalácii kabíny je potrebné koordinovať niekoľko dokumentov so sanitárnou a epidemiologickou stanicou a hasičmi.

4

Ak chcete, aby váš kiosk fungoval normálne a aby ste dosiahli zisk, musíte si na obchodovanie kúpiť nasledujúce vybavenie: - samozrejme, samotný kiosk;

- chladená vitrína na nápoje;

- stojany na umiestnenie tovaru;

- váhy;

- bankomat;

- stôl a stolička pre predávajúceho. Keď si kúpite vybavenie, môžete začať pracovať.

5

Odborníci, ktorí analyzujú prácu existujúcich stánkov, stanovili dobu návratnosti týchto projektov na úroveň dvoch až šiestich mesiacov. Budúci príjem je viac závislý od umiestnenia kiosku, druhu predaného tovaru, harmonogramu práce atď.

Odporúčaná